Contact Center Workforce Optimization

Optimalisatie van klantcontact

Door Workforce Optimization (WFO) te integreren, optimaliseert u uw contact center. WFO is meer dan alleen het inplannen van uw agents. Deze oplossing biedt u ook specifieke analyses van uw klanten, medewerkers en processen. Met WFO behaalt u eenvoudiger uw KPI’s, maakt u een operationele verbeterslag, drukt u de kosten en verhoogt u uw omzet.

Met de modules Quality Management, Screen Recording, Work Force Management en Interaction Analytics krijgt u meer informatie over de beleving van uw klanten wanneer ze contact hebben met uw agents. U kunt gesprekken opnemen en analyseren. Hiermee verbetert u de kwaliteit van uw medewerkers, monitort u de processen en maakt u een ideale werkplanning.

Voordelen Contact Center Workforce Optimization

Voordelen Contact Center Workforce Optimization

  • Overzicht
    Analyses en meer informatie over klantbeleving.
  • Optimalisatie klanttevredenheid
    Beter inzicht in de te behalen KPI’s op het gebied van klanttevredenheid. Zo krijgt u tevens meer inzicht in mogelijke verbeterpunten van uw contact center.
  • Kostenbesparend
    Met Workforce Optimization haalt u het maximale uit uw contact center. Zo werkt u efficiënter en bespaart u kosten.

Brochure: Optimaliseren van klantcontact

Workforce Optimization biedt de perfecte instrumenten om uw klanttevredenheid te verhogen en het managen van uw agents makkelijk te maken. Op het het juiste moment met de juiste inzet. Workforce optimization is meer dan alleen meten en plannen: het gaan om de perfecte afstemming tussen efficiëntie, effectiviteit, kwaliteit en kwantiteit. Dit alles resulteert in goed klantcontact en tevreden klanten. Lees voor meer informatie onze brochure.

Download de brochure

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op