Aangetekend Mailen

Aangetekend Mailen: een digitale oplossing met juridische zekerheid

Met Aangetekend Mailen verstuurt u belangrijke documenten goedkoper dan de prijs van 1 postzegel en met meer zekerheid dan aangetekende post. Aangetekend Mailen voldoet aan de schriftelijkheidsvereiste zoals omschreven in het Burgerlijk Wetboek. Hiermee biedt Aangetekend Mailen u juridische zekerheid. U integreert het zeer efficiënt en eenvoudig in uw bestaande (post)proces.

Uw klanten, leveranciers en uw eigen mensen verliezen geen tijd meer. Ze ontvangen bedrijfsstukken in hun eigen e-mailbox, vanuit het e-mailprogramma dat ze gewend zijn. U houdt volledig grip op het proces. Ook niet-aangetekende belangrijke documenten verstuurt u gemakkelijk met Aangetekend Mailen. Zo hebt u veel meer zekerheid voor een gering bedrag.

Aangetekend Mailen van KPN

Voordelen Aangetekend Mailen

  • Veiligheid
    Op uw eigen bedrijfsspecifieke server worden de verzending en de opslag van al uw aangetekende e-mails versleuteld bewaard.
  • Juridische zekerheid
    U bent verzekerd van een correspondentieproces dat voldoet aan alle technische en juridische randvoorwaarden van aangetekend versturen.
  • Privacy
    U voldoet aan privacyrichtlijnen rond informatiebeheer, dankzij onze Nederlandse datacenters en ISO 27001 certificering.

Factsheet: Aangetekend Mailen

De verwerking van traditionele poststukken kost nog altijd veel tijd en handmatige handelingen. KPN biedt een rechtsgeldige digitale oplossing voor verzending en ontvangst van bedrijfskritische stukken: Aangetekend Mailen. Aangetekend Mailen is een e-mailproces met de zekerheid van aangetekend versturen en de efficiëntie van een volledig digitaal proces. U leest het in onze factsheet.

Download de factsheet

Video: Kan dat niet digitaal?

Hoe verstuurt u gemakkelijk en zonder gedoe belangrijke documenten naar klanten en leveranciers? Het kan met Aangetekend Mailen van KPN. Bekijk de video om te zien wat de voordelen zijn voor uw organisatie.

Klantcase: Jumbo Supermarkt

Jumbo verstuurt regelmatig aangetekende post zoals HR correspondentie of juridische documenten. Er verstrijken soms enkele dagen voordat zo’n juridische beslissing heen en terug is gestuurd. Pas daarna kunnen de betreffende medewerker en HR-medewerker het dossier afsluiten. Lees meer in deze klantcase over Aangetekend Mailen.

Klantcase: Alektum Incasso

In de bedrijfsprocessen van Alektum Incasso speelt juridische en administratieve correspondentie, zoals aanmaningen, een belangrijke rol. Veel van deze stukken worden aan de deur bezorgd. Een dure en foutgevoelige exercitie die de ontvangers vaak een ongemakkelijk gevoel bezorgt. Met Aangetekend Mailen komt hierin verandering. U leest er meer over in onze klantcase.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op