Applications & Data

Applicatiediensten en software als online dienst

Om uw klanten 24/7 de beste dienstverlening te bieden moeten uw applicaties altijd beschikbaar zijn. KPN biedt de extra zorg die nodig is om de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicatie, website, app of database te waarborgen. Van advies en ontwikkeling tot migratie, beheer en adoptie van uw applicaties.

Tevens bieden wij u Software as a Service (SaaS) waarbij software als een online dienst wordt aangeboden. U schaft de software niet aan, maar betaalt per maand per gebruiker.

Kies uw oplossing

Contactcenters

Uw klanten zijn mobiel, sociaal en altijd online. Zoekt u naar een organisatie die het optimaliseren van klantcontact communicatie en eenvoudig samenwerken combineert? KPN biedt u passende oplossingen en adviseert en ontzorgt u zodat u tijd over heeft voor uw bedrijf.

Contact center KPN

Servicenummers & IVR

Uw organisatie is landelijk bereikbaar met een 0800 of 0900 nummer. Voor internationale bereikbaarheid gebruikt u een Internationaal Servicenummer. De Interactive Voice Response (IVR) oplossingen bieden u vanuit het KPN netwerk keuzemenu, wachtrijen en selfservice.

Servicenummers & IVR

SAP Hosting

SAP-applicaties zoals ERP en CRM, helpen u om uw bedrijfsprestaties te verbeteren en uw kosten te reduceren. SAP Hosting zorgt dat u altijd en overal over actuele en betrouwbare informatie beschikt.

SAP Hosting

Contactcenter Workforce Optimization

Workforce Optimization (WFO) biedt u specifieke analyses van uw klanten, medewerkers en processen. Met WFO behaalt u eenvoudiger uw KPI’s, verhoogt u uw omzet en integreert u uw contactcenter.

Contactcenter WFO

Archiving Online

Met Archiving Online krijgt u opslagcapaciteit voor het archiveren van data die al lange tijd niet actief gebruikt wordt. Zo voorkomt u het periodiek uitbreiden van uw dure storage oplossing.

Archiving Online

Video: SAP HANA en KPN

KPN is een vertrouwde partner van SAP. Samen met SAP verbinden we uw ambities met de technologische innovaties. Het LoRa-netwerk van KPN verbindt miljarden objecten op afstand. Met niet meer dan een chip, sensor en batterij zijn ook uw objecten verbonden met het Internet of Things. Via het innovatieve en veilige SAP HANA cloudplatform van KPN kan deze data direct vertaald worden naar real-time analyses en nuttige inzichten op uw ERP-systeem.

Bekijk de video voor meer informatie.

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Is uw klantcontact verzekerd?

Bij calamiteiten zoals brand zijn uw medewerkers niet meer bereikbaar. Terwijl klanten juist dan met veel vragen zitten. Met Klantcontact blijft u bereikbaar, ook tijdens een crisis.

Whitepaper: Trends in klantcontact

Goed contact met klanten zorgt voor een fijne ervaring met uw bedrijf. Hoe u geautomatiseerd klantcontact kunt inzetten voor een goede klantbeleving, leest u in ons whitepaper.

Download de whitepaper

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op