Datamanagement

Uw data veilig, betrouwbaar en impactvol

Analisten voorspellen dat de opgeslagen data per organisatie gemiddeld 45% groeit. Dit stelt u voor de uitdaging om uw datahuishouding op orde te houden. Vooral ook omdat de kansen die een goede datahuishouding biedt groot zijn. Met de datamanagement oplossingen van KPN combineert en analyseert u uw data simpel en snel, waardoor u tot betere besluiten komt. Ook data uit objecten, machines en van uw partners neemt u eenvoudig op in uw analyses.

Onze kennis van het bouwen van robuuste infrastructuren stelt ons in staat om u van oplossingen te voorzien waardoor uw data altijd op de juiste plaatst staat, u ondersteunt wordt in uw compliance taken en uw informatienetwerken solide worden opgebouwd.

Oplossingen

Alles over Archiving Online

Archiving Online

Archiving Online biedt u een bodemloze opslagcapaciteit waarbij u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Deze unieke oplossing voorkomt het periodiek uitbreiden van uw dure lokale storage oplossing.

Alles over Gids in Big Data

Gids in Big Data

Weet u de waarde van Big Data voor uw organisatie? We bieden een aanpak en platform, waarmee concrete kansen binnen uw organisatie worden geïdentificeerd zodat u snel en concreet aan de slag kunt.

Alles over Hadoop as a Service

Hadoop as a Service

Met het Hadoop as a Service platform leveren wij u het praktische gereedschap voor Big Data. Zonder zelf te investeren in kennis of techniek. Op het platform laadt u uw data, waarna u direct kunt selecteren en analyseren.

Backup Online XL

Back-up Online XL is een hoogwaardige back-up oplossing, gericht op het veiligstellen van extra grote hoeveelheden bedrijfsdata.

Video: CRV en Datamanagement van KPN

Hoe verwerkt een bedrijf een grote hoeveelheid ruwe data tot goede informatie en waardevol advies? Belangrijke begrippen die hierbij een rol spelen zijn beschikbaarheid, continuiteit, goede samenwerking en quality of service.

KPN levert CRV een complete dienstverlening en denkt mee hoe het het beste resultaat bereikt wordt.

Bekijk de video voor het complete verhaal.

Leaflet: Wij houden van data

Goed datamanagement geeft uw organisatie de kans om zich te onderscheiden. Met integraal datamanagement kunt u veel mogelijkheden en activiteiten verbinden en gericht inzetten. U leest meer in onze leaflet.

Download de leaflet

Artikel: Data gets an attitude

Data gaat steeds meer zijn eigen gang: Data gets an attitude, kunt u wel stellen. Zelfsturende data biedt onbegrensde mogelijkheden, zolang u er maar grip op houdt. Maar hoe blijft u data de baas? U leest het in ons artikel.

Download het artikel

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op