Colocation van KPN

Uw server optimaal beschermd en altijd bereikbaar

Het beheren van uw servers vereist hoge investeringen. Bovendien brengt het optimaliseren van uw serverpark hoge kosten met zich mee voor beveiliging, koeling en brandveiligheid. Plaats daarom uw servers in de veiligste, groenste en meest betrouwbare datacenters van Nederland met Colocation van KPN.

Onze carrier-neutrale datacenters zijn gebouwd volgens de hoogste standaarden, zodat uw data altijd optimaal beschikbaar en beveiligd is. Ook kunt u eenvoudig op- en afschalen. Bekijk de video en ontdek de voordelen van KPN Colocation.

Meer weten over Colocation van KPN?

Neem dan contact op met ons serviceteam voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Bel ons
(optie 2)

De voordelen van KPN Colocation

Met Colocation van KPN heeft een een gegarandeerde beschikbaarheid van uw data van bijna 100%

Gegarandeerd beschikbaar

Hoge gegarandeerde beschikbaarheid van uw data: 99,982% (Tier III) tot 99,995 % (Tier IV).

24/7 beveiliging van uw data in de datacenters met KPN Colocation

24/7 beveiliging

100% carrier-neutrale datacenters met 24/7 beveiliging en branddetectie met een OxyReduct preventiesysteem.

Technische experts zorgen ervoor dat uw data altijd beschikbaar is

Technische experts

Smart Hands en Eyes service, met technische experts op locatie zorgen ervoor dat uw data altijd beschikbaar is.

De datacenters van KPN zijn voorzien van nieuwste en meest geavanceerde technologie

Geavanceerde technologie

KPN datacenters zijn uitgerust met geavanceerde koelingssystemen en gebruiken uitsluitend groene stroom.

Waarom uitbesteden?

Wanneer u kiest voor Colocation van KPN kunt u zich zorgeloos richten op uw bedrijfsdoelstellingen en behoudt u maximale controle over uw data, met de hoogste beschikbaarheid.

Onze datacenters zijn Tier III+ en Tier IV gecertificeerd met een gegarandeerde beschikbaarheid tot wel 99,995%. Zo is uw data bijna altijd beschikbaar, zelfs bij onvoorziene omstandigheden. Zo nemen bij een stroomstoring onze noodstroomvoorzieningen het direct over. Daarnaast maken wij gebruik van 100% groene stroom, die zeer efficiënt wordt ingezet. Op deze manier helpen wij u tevens uw MVO doelstellingen te behalen.
De datacenters van KPN zijn beveiligd volgens de hoogste standaarden. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaking aanwezig. Tevens kunt u zelf uw servers beveiligen in een eigen cage of suite. Afhankelijk van uw wensen kunt u uw ICT-voorzieningen extra beveiligen.
KPN heeft 10 datacenters over heel Nederland. Zo is er altijd wel 1 datacenter bij u in de buurt. Afhankelijk van uw behoefte is het zelfs mogelijk om een twin-datacenter concept te realiseren. Er is dan altijd een backup in een ander datacenter beschikbaar.
Uiteraard wilt u altijd verbonden zijn met uw servers in het datacenter. Onze datacenters zijn carrier neutral, zodat u gewoon uw huidige provider kunt aansluiten. KPN heeft jarenlange expertise op het gebied van netwerkconnectiviteit. Zo hebt u altijd een betrouwbaar aanspreekpunt wanneer het gaat om de beschikbaarheid van uw IT omgeving.
Wanneer uw bedrijf groeit wilt u niet belemmerd worden door de ruimte waarin uw servers staan. Daarom is uw IT behoefte zeer gemakkelijk op en af te schalen bij KPN Colocation. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw bedrijfsdoelstellingen.
Uw datat veilig opgeslagen in 1 van de 10 Nederlandse datacenters, met KPN Colocation

Onze datacenters

Met 10 datacenters in heel Nederland is er altijd wel een datacenter bij u in de buurt. Ons meest recente datacenter in Eindhoven is het eerste CO2 negatieve datacenter, en gebouwd volgens de hoogste Tier IV normering.

Klantcases

Argos

In een internationaal 24-uursbedrijf als Argos is veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van data van essentieel belang. Colocation van KPN biedt Argos de veiligheid en stabiliteit van een datacenter op afstand, zonder zorgen.

Download de klantcase

De Forensische Zorgspecialisten

De 35 servers van De Forensische Zorgspecialisten bevinden zich nu een datacenter van KPN: een stabiele en veilige omgeving die ervoor zorgt dat de ICT-afdeling van de organisatie zich kan bezighouden met haar kerntaken.

Download de klantcase


Natuurmonumenten

Zoals voor elke organisatie wordt voor Natuurmonumenten de afhankelijkheid van ICT voor haar bedrijfsvoering steeds groter. Goed werkende systemen en bereikbaarheid zijn cruciaal. Daarom werd er gekozen voor KPN Colocation.

Download de klantcase

Raet

Raet heeft een koppositie op het gebied van HR-cloudoplossingen. Doordat Raet voor colocation kan vertrouwen op KPN, zeker sinds ook de disaster recovery bij KPN is ondergebracht, heeft het bedrijf meer ruimte om te focussen op innovatie.

Download de klantcase

Wigo4it

Wigo4it verhuisde naar een nieuw kantoorpand waar geen ruimte was voor een eigen datacenter. De behoefte aan verdere professionalisering en een hoge beschikbaarheid van apparatuur leidde tot een aanbesteding voor KPN colocation.

Download de klantcase

E-book: Uw serverruimte, tijd voor een kritische blik

Er komt veel kijken bij het beheren van een serverruimte op uw eigen bedrijfslocatie. Ongemerkt gaan veel managementaandacht, tijd en kosten verloren aan beheer en onderhoud. Het is tijd om de keuzes uit het verleden te herzien. Met Colocation van KPN plaatst u uw server in 1 van onze veilige datacenters en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over beheer en onderhoud. U leest in ons e-book wat de voordelen zijn.

Download het e-book

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Duurzame oplossing voor de digitale toekomst

Equalit is een shared service center voor onder andere de gemeente Oosterhout. De organisatie koos ervoor data van klanten onder te brengen bij KPN’s Tier IV Datacenter.

Hiermee werd gekozen voor een gegarandeerde beschikbaarheid van minimaal 99,995 procent, gecombineerd met de hoogst haalbare betrouwbaarheid wereldwijd.

Meer weten over Colocation van KPN?

Neem dan contact op met ons serviceteam voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Bel ons
(optie 2)