Virtual Private Cloud test drive

Digitale transformatie

Bent u al op weg om de stap naar digitale transformatie te maken? Invoegen met volle snelheid op de digitale snelweg is niet eenvoudig. Een uitmuntende infrastructuur, waarmee u snel van de ene naar de andere baan kunt switchen, is noodzakelijk. Dit is alleen mogelijk als de motor achter de digitale transformatie ook klaar is voor deze omschakeling. Een cruciaal bouwblok van de motor achter de digitale transformatie is de virtual private cloud. Dit onderdeel van de hybrid cloud zorgt er immers voor dat u wel de voordelen van de cloud ervaart, maar niet de nadelen van de public cloud. Zo slaat u de onveilige stukken van de digitale snelweg over en bereikt u toch met volle snelheid uw doel.


Virtual Private Cloud

In het hart van de motor achter de digitale transformatie vindt u de virtual private cloud. Een unieke, veilige oplossing waarmee u de nadelen van de public cloud niet heeft, maar wel geniet van alle voordelen. Voor enterprise-grade applicaties biedt KPN een virtual private cloud gebaseerd op de technologie van VMware. De hypervisor van VMware is de nummer 1 oplossing voor het virtualiseren van servers en heeft een marktaandeel van 70 à 75 % in Nederland. Met de technologie van VMware bent u in staat om snel te excelleren in de digitale transformatie.

Gebaseerd op VMware technologie

In samenwerking met VMware heeft KPN een uniek platform gebouwd: enterprise-grade features in de cloud. Het beste van 2 werelden. De stabiliteit en veiligheid van on-premise oplossingen in de cloud. Wij hebben een unieke partnerovereenkomst met VMware en zijn de enige showcasepartner van VMware in Nederland. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de nieuwste VMware technologie en zijn ingenieurs van VMware nauw betrokken bij alle ontwikkelingen op dit platform.

Ervaar de voordelen van de
Virtual Private Cloud

Neem contact met ons op