Snel en slim aan de slag met Big Data

Met de Datalake on Demand dienst leveren wij u de kennis en techniek om waarde te genereren met uw Big Data. Big Data is het goud van uw organisatie. Het stelt u in staat gefundeerde beslissingen te nemen. Een Big Data platform is daarbij onmisbaar, want het is toegerust op grote hoeveelheden data uit een grote diversiteit aan bronnen.

Op het platform laadt u al uw data, in elk gewenst type en formaat, waarna u direct aan de slag kunt met het selecteren en analyseren. Geavanceerde software zorgt ook voor visualisatie van uw data. Uiteindelijk leveren de analyses direct toepasbare adviezen en wordt waarde uit data voor uw bedrijf gecreëerd.

Neem contact met ons op

Daarom Datalake on Demand van KPN


  • Een complete oplossing
    KPN als partner voor je complete Big Data oplossing, van platform tot adviezen op basis van data-analyse.
  • On-site consultancy
    Datalake on Demand zorgt voor de volledige aanleg, integratie en beheer van je Datalake en applicaties. Daarnaast helpt KPN bij het gebruik van de oplossing indien gewenst naast u te komen zitten.
  • Veilig
    Uw data is waardevol, daarom levert KPN verschillende privacy en security tools. Zo zorgen we ervoor dat uw data veilig in de KPN Datacenters of in de Cloud beheert en geanalyseerd kan worden
Download de whitepaper: Altijd raak, sneller beslissen met Big Data

Whitepaper: Altijd raak

Elke dag zijn er talloze nieuwe beslissingen om te nemen. Klein en groot. Over nieuwe markten die wel of niet bestormd worden. Over processen die wel of niet simpeler kunnen. Over andere manieren van klantcommunicatie die wel of niet bijdragen aan succes. Tweederde van die beslissingen, ook die met veel impact, worden nog altijd op basis van intuïtie genomen. En dat terwijl de harde feiten, verpakt in diverse data, vaak wel aanwezig zijn. Big Data helpt om goed geïnformeerd de juiste beslissing te nemen. U leest het in onze whitepaper.

Download de whitepaper

Wilt u meer informatie over Datalake on Demand?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op