Infrastructure as a Service (IaaS)

Hoge beschikbaarheid, flexibel en schaalbaar

Organisaties staan voor grote uitdagingen op het gebied van digitale transformatie. De wereld om ons heen versnelt onder invloed van digitale mogelijkheden. eCommerce heeft al voor grote verschuivingen gezorgd in het retaillandschap en ook in andere branche zijn er al nieuwe bedieningsmodellen zichtbaar. De cloud en cloud computing speelt hierin als een accelerator een grote rol. Er zijn legio keuzemogelijkheden, maar welke is de beste voor de toekomst? En wat is Cloud Computing? Traditionele IT-platformen gaan gepaard met hoge investeringskosten, waarvan het tegenwoordig niet meer duidelijk is of ze de terugverdientijd wel halen. Daarnaast is de schaalbaarheid en flexibiliteit beperkt en uw IT-staff blijft verantwoordelijk voor het onderhoud, de vervanging en updates van uw hardware.

Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossingen bieden wel de elasticiteit en het gemak dat u graag ziet in een IT-platform, zonder hoge investeringen. Onderhoud en updates worden gedaan door de cloud-provider zodat uw engineers waarde kunnen toevoegen aan de organisatie. Dankzij de flexibiliteit van IaaS kan uw bedrijf onmiddellijk op- of afschalen als de zakelijke omstandigheden veranderen. Zo maakt een IaaS-oplossing digitale transformatie mogelijk.

KPN biedt u zowel de Cloud Modules in de vorm van Public en Private Cloud als de benodigde IT services om optimaal gebruik te maken van de technologie. Naast IaaS biedt KPN ook Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS) aan.

Neem contact met ons op


Daarom IaaS van KPN


  • Gemakkelijk schaalbaar
    IaaS-diensten zijn op- en af te schalen wanneer de situatie daarom vraagt.
  • Altijd up-to-date
    Nooit meer druk maken om updates, deze worden voor u verzorgd.
  • KPN staat voor u klaar
    Wij zijn 24/7 voor u beschikbaar voor service en support.
De kracht van Managed Hybrid Cloud

In deze whitepaper leest u welke keuzes uw organisatie kan maken bij het inrichten en beheren van een hybrid cloud.

Download whitepaper

Hoe onze klanten cloud inzetten

IaaS

“Waardevol als een onafhankelijke adviseur je wijst op lacunes”

Ad Sieses, IT-manager
Visser & Smit Hanab

KPN Consulting heeft voor V&SH de huidige ICT-situatie in kaart gebracht en een advies voor een toekomstbestendige oplossing gegeven.IaaS


Wilt u meer informatie over
Infrastructure as a Service?

Neem contact met ons op