Colocatie: uw server altijd veilig en bereikbaar

In de veiligste, groenste en meest betrouwbare datacenters van Nederland 


Het beheren van uw servers vereist hoge investeringen. Bovendien brengt het optimaliseren van uw serverpark hoge kosten met zich mee voor beveiliging, koeling en brandveiligheid. Plaats daarom uw servers in de veiligste, groenste en meest betrouwbare datacenters van Nederland met colocatie van KPN.

Onze carrier-neutrale datacenters zijn gebouwd volgens de hoogste standaarden, zodat uw data altijd optimaal beschikbaar en beveiligd is. Ook kunt u eenvoudig op- en afschalen. Bekijk de video en ontdek de voordelen van KPN Colocatie.

Wat onze klanten van Colocatie vindenDaarom Colocatie van KPN


  • Gegarandeerd beschikbaar
    Hoge gegarandeerde beschikbaarheid van uw data: 99,982% (Tier III) tot 99,995% (Tier IV).
  • Technische experts
    Met technische experts op locatie zorgen wij ervoor dat uw data altijd beschikbaar is.
  • 24/7 beveiliging
    Onze datacenters zijn 24/7 beveiligd en hebben branddetectie met een OxyReduct preventiesysteem.


Waarom Colocatie uitbesteden?

Wanneer u kiest voor Colocatie van KPN kunt u zich zorgeloos richten op uw bedrijfsdoelstellingen en behoudt u maximale controle over uw data, met de hoogste beschikbaarheid.

Onze datacenters zijn Tier III+ en Tier IV gecertificeerd met een gegarandeerde beschikbaarheid tot wel 99,995%. Zo is uw data bijna altijd beschikbaar, zelfs bij onvoorziene omstandigheden. Zo nemen bij een stroomstoring onze noodstroomvoorzieningen het direct over. Daarnaast maken wij gebruik van 100% groene stroom, die zeer efficiënt wordt ingezet. Op deze manier helpen wij u tevens uw MVO doelstellingen te behalen.
De datacenters van KPN zijn beveiligd volgens de hoogste standaarden. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaking aanwezig. Tevens kunt u zelf uw servers beveiligen in een eigen cage of suite. Afhankelijk van uw wensen kunt u uw ICT-voorzieningen extra beveiligen.
KPN heeft 10 datacenters over heel Nederland. Zo is er altijd wel 1 datacenter bij u in de buurt. Afhankelijk van uw behoefte is het zelfs mogelijk om een twin-datacenter concept te realiseren. Er is dan altijd een backup in een ander datacenter beschikbaar.
Uiteraard wilt u altijd verbonden zijn met uw servers in het datacenter. Onze datacenters zijn carrier neutral, zodat u gewoon uw huidige provider kunt aansluiten. KPN heeft jarenlange expertise op het gebied van netwerkconnectiviteit. Zo hebt u altijd een betrouwbaar aanspreekpunt wanneer het gaat om de beschikbaarheid van uw IT omgeving.
Wanneer uw bedrijf groeit wilt u niet belemmerd worden door de ruimte waarin uw servers staan. Daarom is uw IT behoefte zeer gemakkelijk op en af te schalen bij KPN Colocatie. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw bedrijfsdoelstellingen.

Altijd bereikbaar met onze cloud- en hosting-oplossingen

Meer informatie over Colocatie?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Veilig en betrouwbaar

KPN stelt de allerhoogste eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Alleen zo kunnen we die kwaliteit blijven waarborgen.

ISO
Etsi
ISEA