Openbare orde en veiligheid

Cybercrime en nieuwe risico's

De digitalisering van de samenleving biedt niet alleen kansen, maar werkt ook nieuwe risico's in de hand. Het domein van Openbare Orde en Veiligheid (OOV) wordt geconfronteerd met razendsnelle technologische ontwikkelingen en de opkomst van cybercrime. KPN is ervan overtuigd dat slimme, innovatieve ICT organisaties in het veiligheidsdomein betere oplossingen bieden voor een veiliger Nederland. Hierin is ICT de enabler, is informatie cruciaal en is communicatie kritisch.

Bel of mail mij

Oplossingen

Datacenterdiensten

Datacenterdiensten

100% groene datacenters op Nederlands grondgebied en onder Nederlands beheer. Veilige en betrouwbare opslag van belangrijke informatie.

Werkplek van KPN

Werkplek

KPN biedt u de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek. Het nieuwe werken via een totaaloplossing uit de cloud.

Datamanagement

Datamanagement

Met de datamangement oplossingen van KPN combineert en analyseert u uw data simpel en snel. Hierdoor komt u tot betere beslissingen.

Internet of Things

Internet of Things (IoT) technologieën dragen bij aan het efficiënter en effectiever laten verlopen van operaties. KPN positioneert hiervoor haar complete IoT-portfolio.

Internet & Netwerken

KPN levert vaste en mobiele netwerken aan het veiligheidsdomein. Zo worden medewerkers. IT-systemen en sensoren met elkaar verbonden.

Video: Sail Amsterdam 2015

Wat komt er kijken bij de opbouw van een evenement als SAIL 2015? Van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus vond in Amsterdam SAIL 2015 plaats. De organisatie moet probleemloos verlopen en alle hulpdiensten zijn afhankelijk van optimale en efficiënte communicatiesystemen. Als ICT partner van SAIL 2015 laten wij in deze reportage zien wat er achter de schermen gebeurt om niet alleen de hulpdiensten, maar ook alle bezoekers van SAIL 2015 te verbinden.

Bekijk de video voor meer informatie.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op