Justitie

Cybercrime en nieuwe risico's

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie zorgt voor de rechtsstaat in Nederland, zodat mensen in vrijheid kunnen samenleven, ongeacht hun levensstijl of opvattingen. KPN erkent haar rol in de samenleving als leverancier en beheerder van een veilige en vitale ICT-infrastructuur. Wij ondersteunen het Ministerie van Veiligheid & Justitie en alle onderliggende Justitie ZBO’s en agentschappen om alle V&J doelen te bereiken en daarmee Nederland veiliger te maken en vervolgens ook zo te houden.

Neem contact met mij op

Oplossingen

Internet en netwerken

Internet & Netwerken

KPN levert vaste en mobiele netwerken aan het veiligheidsdomein. Zo worden medewerkers. IT-systemen en sensoren met elkaar verbonden.

Datacenterdiensten

Datacenterdiensten

100% groene datacenters op Nederlands grondgebied en onder Nederlands beheer. Veilige en betrouwbare opslag van belangrijke informatie.

Secure Communications

Secure Communications

Dankzij Secure Communications van KPN kunt u veilig werken op al uw apparaten, met (cloud) diensten die u eenvoudig op- of afschaalt.

Telefonie & UC

KPN levert optimale communicatie met telefonie en andere geïntegreerde Unified Communications (UC) oplossingen.

Werkplek

KPN biedt u de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek. Het nieuwe werken via een totaaloplossing uit de cloud.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op