Zorg voor een goed beveiligde thuiswerkplek!

Veel bedrijven hebben hun medewerkers nu thuis aan het werk. In veel gevallen werken mensen met een eigen laptop, die mogelijk niet goed beschermd is op een bedrijfsnetwerk. De laptop moet beveiligd zijn met een sterk wachtwoord, een actuele virus- en malwarescanner, een firewall en automatische ingestelde updates.

Beveilig de werkomgeving van thuiswerkers

Als uw bedrijf zich in deze situatie bevindt, willen we u graag vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid helpen. Samen met onze partner Trend Micro geven wij u de mogelijkheid om 6 maanden kosteloos en zonder enige verplichting gebruik te maken van het securityproduct Trend Micro™ Maximum Security voor uw laptop of die van uw medewerkers.

Het is voor ons belangrijk dat iedereen de komende tijd op een veilige manier kan thuiswerken, en de focus op continuïteit kan leggen.

Vergroot de awareness van cybersecurity

Goed beveiligde hardware is niet de oplossing voor alles. Een deel van de hedendaagse hacks en datalekken komt door onvoldoende awareness. Blijf daarom medewerkers – zowel op kantoor als daarbuiten – regelmatig trainen op het gebied van cybersecurity. Als ze weten welke technieken cybercriminelen hanteren en hoe ze bijvoorbeeld phishingmails kunnen herkennen, zijn veel problemen te voorkomen.

Vraag Trend Micro™ Maximum Security nu kosteloos aan voor 6 maanden zonder enige verplichting.

Aanvragen

Gerelateerde artikelen