Zo breidt u uw bedrijfsnetwerk eenvoudig uit

Elke organisatie groeit op de eigen manier. De ene opent een nieuw wijkbureau, de ander installeert extra kassa’s, of lanceert een innovatieve dienst. Hoe die groei er bij u ook uitziet, u vertrouwt erop dat uw netwerk met u meegroeit. Anno nu kan dat bijna niet anders.

We zijn steeds afhankelijker van technologie. Bij vrijwel elk bedrijf of organisatie is technologie opgerukt naar het hart van de bedrijfsvoering. Bij sommige meer dan bij andere, maar feit is dat we echt niet meer zonder kunnen. Een flexibel netwerk is het fundament onder al die technologie. Die verbindt alles met elkaar en zorgt dat we kunnen vertrouwen op onze applicaties en data. Vooral op onze bedrijfskritische applicaties, die bovendien steeds vaker uit de cloud komen.

Snel op- en afschalen

En wanneer een organisatie groeit, moet dat flexibele netwerk meegroeien. Denk aan de opening van een nieuwe productielijn in een fabriek, of een tijdelijke vestiging in de binnenstad. Dan staat de businessmanager bij u aan het bureau: of u, zonder al te grote investeringen vooraf, dat even kunt regelen? En wanneer de sluiting van de vestiging nadert, of de productielijn toch niet rendabel blijkt, dan wil uw businessmanager de benodigde netwerkverbindingen ook zo weer kunnen afsluiten.

On demand configureren en beheren

Nieuwe netwerktechnologie, zoals software defined networking, heeft ons in staat gesteld voorheen statische infrastructuur en bedrijfsnetwerken dynamisch te maken, met de on demand-eigenschappen van clouddiensten. Netwerkvoorzieningen kunnen we nu softwarematig – op afstand – configureren en beheren. Deze nieuwe mogelijkheden hebben wij gebundeld in onze oplossing Secure Networking: een verzameling aan netwerkdiensten die u eenvoudig via één portal beheert.

Wendbare organisatie

Met Secure Networking stellen wij u in staat om uw organisatie dynamischer en wendbaarder te maken. Bij te dragen aan snelle groei en uitbreiding. Of in te krimpen, wanneer dat nodig is. Zo helpt u uw organisatie mee te bewegen met het tempo van uw markt.

Download de whitepaper

Wilt u meer weten over dynamische netwerken? Download dan de whitepaper.

Gerelateerde artikelen