Zo breidt u uw bedrijfsnetwerk eenvoudig uit

Elke organisatie groeit op haar eigen manier. De ene opent een nieuw wijkbureau, de ander installeert extra kassa’s, of lanceert een innovatieve dienst. Hoe die groei er bij u ook uitziet, u vertrouwt erop dat uw netwerk met u meegroeit. Maar wat is daarvoor nodig?

Bij vrijwel elke organisatie is technologie opgerukt naar het hart van de bedrijfsvoering. Bij sommige meer dan bij andere, maar feit is dat we niet meer zonder kunnen. Een flexibel netwerk is het fundament onder al die technologie. Dat verbindt alles met elkaar en zorgt dat we kunnen vertrouwen op onze applicaties en data. Vooral op onze bedrijfskritische applicaties, die ook nog veel vaker uit de cloud komen.

Snel op- en afschalen van uw netwerk

Wanneer een organisatie groeit, moet dat flexibele netwerk meegroeien. Denk aan de opening van een nieuwe productielijn in een fabriek, of een tijdelijke vestiging in de binnenstad. Dan staat de businessmanager bij u aan het bureau: of u dat, zonder al te grote investeringen vooraf, even kan regelen? En wanneer de sluiting van de vestiging nadert, of de productielijn toch niet rendabel blijkt, wil uw businessmanager diezelfde netwerkverbindingen net zo makkelijk weer kunnen afsluiten.

On demand configureren en beheren

Nieuwe netwerktechnologie stelt ons in staat om infrastructuren en bedrijfsnetwerken dynamisch te maken, mét de on demand-eigenschappen van clouddiensten. Bijvoorbeeld SD-WAN en SD-LAN, waarmee u netwerken zelfs op afstand configureert en beheert. Of een Managed Firewall, waarbij u wel de bescherming heeft maar niet het onderhoud. Bij KPN Grootzakelijk komen deze nieuwe mogelijkheden samen in Secure Networking: een verzameling aan netwerkdiensten die u eenvoudig via 1 portal beheert.

Op naar een wendbare organisatie

Een flexibel netwerk stelt u in staat uw organisatie dynamischer en wendbaarder te maken. Bij te dragen aan snelle groei en uitbreiding. Of in te krimpen, als dat nodig is. En dat terwijl u uw productiviteit verhoogt en klanttevredenheid verbetert. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn, zeker niet als u meerdere oplossingen bundelt. Bepaal simpelweg waar u zelf zich op wilt hebben en besteedt de rest uit. Zo helpt u uw organisatie mee te bewegen met het tempo van uw markt.

Meer weten over het upgraden en beheren van uw netwerk? Download onze gratis whitepaper: ‘Verhoog uw productiviteit met slimme connectiviteit’.

Gerelateerde artikelen