Webinar terugkijken: Veilig en succesvol (samen)werken in de cloud

Vandaag de dag zijn we in staat om medewerkers veel vrijheid in hun werk te bieden. Ze kunnen zelf beslissen waar ze willen werken, op welk moment en of ze dat doen met hun telefoon of laptop.

Een flinke vooruitgang dus. Want ze kunnen nu aan het werk op de manier die het beste bij hun situatie past. En tegelijk dreigt hierdoorde fysieke afstand tot collega’s en de organisatie toe te nemen. Dit kan samenwerken uitdagend maken. Met de juiste tools en aandacht voor gebruikersadoptie is het mogelijk om deze afstand te verkleinen en medewerkers makkelijker te laten samenwerken.

Wilt u uw medewerkers ook faciliteren met passende ICT-middelen, zodat ze optimaal kunnen (samen)werken? En wilt u weten hoe ze flexibel kunnen werken zonder dat de veiligheid van uw organisatie in gevaar is? We begrijpen dat dit soort vragen bij u leven en hebben deze vragen beantwoord tijdens ons webinar.

Onze experts behandelen diverse praktijkvoorbeelden van klanten die u voor zijn gegaan in de reis naar een digital workspace.

U kunt dit webinar direct terugkijken en krijgt antwoord op de volgende vragen:

 • Welke stappen kunt u nemen om uw medewerkers makkelijker te laten (samen)werken
 • Welke tools zijn er beschikbaar?
 • Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de beschikbare tools gaan gebruiken?
 • Hoe kan KPN u ondersteunen met reis naar de digital workspace?

   Onze experts aan het woord

   Edwin Rademaker

   Edwin Rademaker, Productmanager en consultant Skype for Business. Edwin is betrokken bij vele Skype for Business-vraagstukken van grootzakelijke klanten en expert op het gebied van UC-integratie op bestaande infrastructuren (edwin.rademaker@kpn.com).

   Harald den Houter

   Harald den Houter is als Productmanager Workspace nauw betrokken bij de actuele ontwikkelingen van de KPN Werkplek propositie. De nadruk ligt daarbij op het ontwikkelen aan de hand van klantvragen (harald.denhouter@kpn.com).

  Gerelateerde artikelen