13 december 2019 1 min Auteur: Redactie

Wat biedt NLSecure[ID] en waarom is het relevant voor u?

Cybersecurityevementen zijn er meer dan genoeg in Nederland. Toch organiseert KPN Security er ook eentje op 28 januari 2020, namelijk NLSecure[ID]. Waarom is het dan voor u relevant om dit belangrijkste securityevenement van het jaar niet te missen?

1. Reality check voor uw strategische koers

Een sterke security betekent keuzes maken. Niemand kan zich 100 procent wapenen tegen alle cyberdreigingen. Die keuzes moeten wel aansluiten bij het huidige dreigingslandschap en de ontwikkelingen in uw branche. Tijdens NLSecure[ID] voorzien we u van genoeg inhoudelijke munitie om te bepalen of u nog op de juiste weg zit.

2. Handvatten voor versterken van uw omgeving

Het programma van NLSecure[ID] zit barstensvol praktische sessies met tips en best practices. Daarmee bieden we de nodige aanknopingspunten voor het versterken van uw securityomgeving. Zo leert u alles over het weren van DDoS-aanvallen en dns-hacks, en het beschermen van de IoT-omgeving. Ook vertellen we hoe u een grotere awareness effectief omzet in daadwerkelijk veiliger handelen van medewerkers.

3. Bruibare eye-openers

Niet alle securityrisico’s liggen voor de hand. Een bezoek aan NLSecure[ID] opent u zeer waarschijnlijk de ogen voor gevaren die u voorheen nog niet op de radar had. Of kan u wellicht nieuwe inzichten geven. Zo praten we u bij over de risico’s van embedded systemen. En vertellen we wat de toegevoegde waarde is van leren programmeren voor securityprofessionals. Ook bieden we inzichten in het fenomeen ‘decentralized identity’, een belangrijke pijler van het internet van de toekomst.

4. Uw vaardigheden getest

Een groot probleemoplossingsvermogen en denken (en handelen!) als een hacker … die vaardigheden zijn onmisbaar voor securityprofessionals. Wilt u weten waar u staat ten opzichte van uw vakgenoten? Op NLSecure[ID] organiseren we onze jaarlijkse capture the flag. In deze spannende hackwedstrijd neemt u het in teams tegen elkaar op.

5. Zelf security ervaren

Natuurlijk passeren veel praktijkverhalen de revue op NLSecure[ID]. Maar we willen juist ook dat u zelf security ervaart. Dat kan met onze boardroomgame. In deze serious game leert u welke gevolgen bepaalde investeringskeuzes hebben. Bovendien ervaart u welke verschillende (en soms tegenstrijdige) belangen in de boardroom tegen elkaar worden afgewogen.

6. U krijgt spektakel

Krijgt u geen genoeg van serious games? We hebben naast de boardroomgame en capture the flag ook een heuse security-escaperoom. In deze escaperoom is uw securitykennis vrijwel letterlijk de sleutel tot ontsnapping.

7. Leren van de beste (onafhankelijke) securityexperts van Nederland

De meeste securityevents bestaan voornamelijk uit commerciële sessies, waarbij bedrijven proberen hun oplossing te verkopen. Niet bij ons. Wij hebben de crème de la crème van de Nederlandse securityscene  gestrikt. Denk aan Inge Wetzer, die haar kennis van psychologie combineert met security om gedragsverandering te bewerkstelligen. Of aan Edwin van Andel, die vanuit zijn rol als CEO van Zerocopter als geen ander hilarische en leerzame securityanekdotes aan elkaar rijgt.

8. Waardevolle adviezen op basis van SOC-inzichten

We weten inmiddels dat als bedrijven denken dat ze nooit gehackt zijn, ze waarschijnlijk niet goed hebben gekeken. Hoe we dat weten? Bij KPN Security zijn we continu bezig met het monitoren van security-incidenten. Dat doen we vanuit ons Security Operations Center (SOC). We zien dus wat er gebeurt op dit gebied. Deze actuele kennis deelt ons Security Research Team met u, zodat u proactief maatregelen kunt nemen.

9. Kansen om volop te netwerken

Het programma van NLSecure[ID] is bloedserieus. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat u kunt netwerken met vakgenoten. Niemand concurreert op security. Als we elkaar helpen en alles bespreekbaar maken, maken we Nederland een stuk veiliger.

10. Het is ook nog gezellig

Natuurlijk kunnen we nog honderd steekhoudende argumenten verzinnen. Maar NLSecure[ID] wordt ook gewoon gezellig. Dat alleen mag soms best al genoeg zijn voor een bezoek.

Interesse?

Een bezoek aan NLSecure[ID] is geheel kosteloos.

Inschrijven kan via deze pagina.


Gerelateerde artikelen