Waarom je toch weer kiest voor de iPhone 7

Hunkeren jouw handen al naar de iPhone 7? Verschillende media meldden dat het toestel eigenlijk nauwelijks vernieuwingen bevat. Maar dat is niet helemaal waar hebben we gemerkt op het Apple event van 7 september. Op veel fronten is de iPhone 7 een stap vooruit, zeker voor zakelijk gebruik. 4 redenen waarom jij straks weer kiest voor de iPhone 7.

1. Meer ruimte voor zakelijk gebruik

Apple biedt met de iPhone 7 voor het eerst toestellen met 256GB opslag aan, in navolging van de iPad Pro. Ideaal voor mensen die het toestel zakelijk willen gebruiken. Zeker wanneer je veel met fotografie, film en andere zware grafische toepassingen werkt.

2. Betere foto’s onder alle omstandigheden

De grotere 5,5-inch variant van de iPhone 7, de Plus-variant, krijgt nog een leuke extra: een dubbele camera. Dat levert betere foto’s op. De iPhone 7 Plus combineert namelijk de foto’s die met beide cameralenzen zijn gemaakt tot 1 haarscherpe foto. Daarmee worden de foto's - ook bij minder licht veel levendiger en je hebt 2x optische zoom. Maar ook de 4,7-inch iPhone maakt betere beelden. Dit model krijgt een grotere, verbeterde lens die stabielere filmbeelden oplevert.

3. Snellere denker

Nog een reden om de iPhone 7 voor zakelijk gebruik aan te schaffen: het is een behoorlijke snelle denker. De Apple A10-processor is de snelste Apple-processor tot nu toe. Hiermee kan je dus nog sneller werken met je telefoon wat je een hoop tijd bespaart. Direct uit de doos draait de iPhone 7 op iOS 10. Dit is de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple.

4. Het toestel kan tegen een drupje

Heb jij altijd je iPhone in de hand? Dan zal hij ongetwijfeld wel eens nat zijn geworden. Met alle gevolgen van dien. Designaanpassingen van iPhone 7 betekenen dat er minder snel water en stof in het toestel dringt. Een andere maatregel om het toestel waterproof te maken, is het weglaten van de koptelefoonaansluiting. In plaats daarvan maak je gebruik van Bluetooth of de Lightning-poort. Hierdoor kan je dus altijd gebruik maken van je nieuwe iPhone, weer of geen weer.

Kies voor de nieuwste iPhones bij KPN

Ben je op zoek naar de allernieuwste generatie iPhones? Combineer een Zakelijk Mobiel abonnement met de iPhone 8 of de iPhone X. Meer informatie vind je op onze Zakelijk Mobiel pagina.

Gerelateerde artikelen