Volckaert kiest voor ICT diensten KPN

‘Eigenaarschap’ bij de medewerkers en de cliënten staat bij Volckaert bovenaan. ICT moet daarin de medewerkers ondersteunen, zodat zij hun werk efficiënt en autonoom kunnen indelen.

Volckaert was op zoek naar een leverancier die flexibel is en schaalbare oplossingen biedt. Daarnaast willen ze alleen betalen voor wat er ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Ook moest de ICT bij Volckaert een innovatieve functie gaan vervullen.

Na verschillende aanbestedingsrondes mocht KPN (KPN Werkplek) samen met PinkRoccade starten met een Proof of Concept (PoC). Die PoC is naar tevredenheid uitgevoerd en KPN heeft de medewerkers van Volckaert middels een training geleerd om op een nieuwe en efficiëntere manier te werken. Vanuit de Ondernemingsraad van Volckaert is hier specifiek de complimenten over uitgesproken en werd de noodzaak ook gezien.

Ook was er vanuit Volckaert de behoefte om wat te doen aan de LAN en het WiFi netwerk. Daarom heeft KPN de SD-LAN (voorheen Managed LAN en FlexLAN) propositie ingezet. Volckaert heeft de behoefte om ook bij de cliënten (intramurale zorg) haar werkplek bij de hand te hebben voor bijvoorbeeld het digitaal aftekenen van medicatie en rapporteren bij de cliënt.

Wilt u meer informatie over de KPN Werkplek? Of wilt u weten wat KPN voor uw organisatie kan doen? Neem dan contact op.

Gerelateerde artikelen