Veilig online samenwerken voor ziekenhuizen

Wat als je van de ene op de andere dag al je werk – behalve de primaire en noodzakelijke zorgverlening – ook vanuit huis moet kunnen doen? In de coronaperiode lieten ziekenhuizen een ongekende inventiviteit zien. Alles werd uit de kast gehaald om het werk en de zorg door te kunnen laten gaan. Van thuiskantoor tot e-consults. Nu het ernaar uitziet dat digitalisering zo’n groot deel van de zorgverlening blijft uitmaken, wordt de keuze voor een robuuste, makkelijk schaalbare en veilige online werkomgeving belangrijker dan ooit. Juist voor ziekenhuizen.

Overal samenwerken

Collegiaal overleg, patiëntdata invoeren, een dossier raadplegen: zorgmedewerkers moeten altijd en overal kunnen samenwerken. Met collega’s en met patiënten, binnen en buiten de muren van het ziekenhuis. En jazeker, dat kan ook in een complexe omgeving als een ziekenhuis. Ons platform is veilig en laagdrempelig voor zorgmedewerkers, in allerlei verschillende rollen. Voor het management is het platform makkelijk schaalbaar en zijn kosten beter voorspelbaar, dankzij het pay-per-use-principe. Omdat we weten hoe veranderlijk de werkelijkheid in ziekenhuizen is, werken wij bovendien niet op basis van traditionele vaste afspraken (SLA’s), maar op basis van Experience Level Agreement (XLA).’De continuïteit, kwaliteit en beschikbaarheid van de dienstverlening telt, niet de techniek. Dit biedt rust en zekerheid voor u.

Klaar voor de toekomst

We begrijpen dat het een veelomvattend verhaal is. Daarom laten wij u graag zién wat u aan ons platform heeft. En met ons platform bedoelen we CAMCUBE – compleet in huis ontwikkeld door ons onderdeel CAM, gespecialiseerd in werkplekinrichting in ziekenhuizen en met 35 jaar ervaring met platforms in ziekenhuizen. Zo kunt u in uw eigen private cloud een scala aan koppelingen en applicaties onderbrengen – van de grote leveranciers tot uw eigen applicaties. Altijd up-to-date en ook geschikt voor webbased en mobiele apps.  

Nico Molenbeek, Manager New Business CAM, neemt u mee door een ziekenhuis waar wij voor werken en laat u zien hoeveel profijt zorgmedewerkers hebben van zo’n online werkplekomgeving. Loopt u even mee? 


Meer informatie

Via uw accountmanager of kpn.com/zorgwerkplek maakt u eenvoudig een vrijblijvende afspraak. Of lees hoe CAM samen met ziekenhuizen - als gevolg van de coronacrisis-  in zeer korte tijd thuiswerken mogelijk maakte.

Speciaal voor zorginstellingen in de VVT-Sector is er onze whitepaper De moderne werkplek voor de zorg. Hierin leest u onder meer over verschillende werkstijlen en profielen in deze sector.

Gerelateerde artikelen