Veilig samenwerken aan betere zorg

In een tijd dat we onze zorgmedewerkers hard nodig hebben, wilt u ze alle ruimte geven om hun werk goed te kunnen doen. Ook – of juist – online. De ruimte om veilig te overleggen met collega’s, bijvoorbeeld. Om gesprekken met cliënten en patiënten op afstand soepel te laten verlopen. Om hun administratie snel te verwerken. Met onze werkplekoplossing biedt u ze daarvoor de beste online omgeving.

Alles op één werkplek

De afgelopen tijd waren de beelden overal in het nieuws te zien: zorgmedewerkers die – ook buiten de ziekenhuizen – keihard werken om in deze periode toch de benodigde zorg te kunnen leveren. Die inventief naar nieuwe manieren zoeken om samen te werken in onze anderhalvemetersamenleving, en om zo met collega’s én met patiënten en cliënten contact houden.

KPN neemt hen – en u – graag dat zoekwerk en het gedoe eromheen uit handen. Dat doen we met een moderne, integrale werkplekoplossing waar alles in zit: van veilig videobellen en officesoftware tot uw eigen applicaties en patiëntdossiers. Alles op één werkplek, via één keer inloggen. Dat scheelt uw mensen veel tijd. En biedt ze een veilige basis om intensief samen te werken.

Overbrug verschillen

Onze werkplekoplossing maakt samenwerken niet alleen makkelijker, maar overbrugt ook verschillen. In KPN Modern Workplace brengen we samen wat een grote verscheidenheid aan zorgverleners, staf en management nodig heeft om flexibel en veilig samen te kunnen werken. Want de verschillen in leeftijd, achtergrond en digitale vaardigheden tussen uw mensen kunnen groot zijn. Bovendien werken ze steeds vaker van verschillende locaties of bij cliënten en patiënten thuis. Een moderne werkplek overbrugt die verschillen en legt een betrouwbare basis voor samenwerking.

Wat uw mensen nodig hebben

Uw medewerkers krijgen het device – tablet, smartphone, laptop of (gedeelde) desktop –, het platform, de applicaties, patiëntdata en -dossiers om hun werk goed en veilig te kunnen doen. Hoe we dat organiseren? Microsoft 365 levert de ingrediënten, wij de expertise om de werkplek helemaal naar de omgeving en voorkeuren van uw mensen te presenteren. Daarvoor hebben we verschillende profielen ontwikkeld, speciaal voor de zorgsector. Uit de enorme hoeveelheid keuzes die Microsoft 365 biedt, maakten wij per profiel een selectie die aansluit op wat organisaties in de zorg nodig hebben.

Met onze oplossing KPN Modern Workplace vertrouwt u dus op een veilige werkomgeving die recht doet aan de verschillen tussen uw mensen en team. Uw mensen ervaren geen gedoe meer én werken makkelijker samen.

Meer weten?

We vertellen u graag meer. Via uw accountmanager of kpn.com/zorgwerkplek maakt u eenvoudig een afspraak.

Gerelateerde artikelen