24 april 2018 1 min Auteur: Redactie

The Digital Dutch 2018

Op 12 april heeft KPN, in samenwerking met zijn Technology Partners, de derde editie van The Digital Dutch georganiseerd. Hét ICT evenement met dit jaar vooral aandacht voor de vraag: 'hoe kun je in de digitale transformatie succesvol zijn'. Samen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven werd gesproken over de next steps in digitale transformatie. Hoe maak je een succes van je digitalisering? En hoe slaag je erin om customer experience te veranderen in customer excellence?

The Digital Dutch nam de bezoeker in hoog tempo mee op een bijzondere reis langs de meest aansprekende ICT-oplossingen die de bezoeker en zijn klant vooruithelpen met zicht op de toekomst. Concreet, helder en direct praktisch toepasbaar. Bezoekers ontdekten wat de volgende stap moet zijn in digitalisering en ontmoetten de top van ondernemend Nederland  op de innovatievloer. Tijdens verdiepingssessies leerden de bezoekers van elkaar.


Kijk ook onderstaande video's die we maakten in samenwerking met mediapartner RTLZ over een aantal interessante deelsessies en de KPN technlogy labs-stand op de innovatievloer:

KPN Technology labs

4-step roadmap

i.s.m. InSpark

Security

i.s.m. DearBytes

Cloud

i.s.m. VMware


Heb je The Digital Dutch in 2018 niet kunnen bijwonen? In 2019 organiseert KPN het evenement opnieuw met uiteraard een vernieuwd programma. Wil je op de hoogte blijven zodat je er volgend jaar bij aanwezig kunt zijn? Stuur een bericht naar digitaldutch@kpn.com en wij houden je op de hoogte!

Gerelateerde artikelen