Stem op de Computable Awards 2018

Van 5 juli tot 7 oktober kon gestemd worden voor dé ICT prijzen van het jaar: de Computable Awards 2018. Tijdens de extra speciale awards show (Computable bestaat dit jaar 50 jaar) op 30 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht worden de winnaars bekend gemaakt.

We zijn er trots op dat de hoofdjury van de Computable Awards dit jaar KPN vijf keer genomineerd voor de volgende categorieën:

 • Het maken van een ECG met de smartphone van KPN Health en CardioSecur is genomineerd voor 'Beste digitale transformatie van het jaar
 • KPN staat met CardioSecur en Thialf/KNSB genomineerd als ‘Beste service-integrator van het jaar’. 
  • Bouke Hoving is, als evp Networks & IT, namens KPN genomineerd in de categorie ‘Beste CxO van het jaar’
  • KPN staat met het project Storm Cloud Contact Center-platform genomineerd in de categorie ‘Beste ICT-project van het jaar’. Lees hier de toelichting over de nominatie van het Storm-platform (Feenstra, KPN en Content Guru)
   • Stichting FutureNL staat, met KPN School of Code als partner, genomineerd in de categorie ‘Beste ICT-project van het jaar in het onderwijs’

   Stemmen

   De publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.
   Stem op Computable Awards 2018

   Gerelateerde artikelen