Probleemloze cloud-omgeving

Ambitious People Group (APG) is een internationaal recruitmentbureau dat in relatief korte tijd is uitgegroeid tot een succesvol internationaal recruitment consultancy met meer dan 100 medewerkers en 14 vestigingen. Het bedrijf wilde niet meer de last van het ICT-beheer dragen en koos daarom voor de cloud. ICT-specialist BSU, Excellence business partner van KPN, zorgde voor een probleemloze overgang.

Geen gedoe

Dennis Grefkens is Managing Director bij AP. Hij is duidelijk over de cloudwens van zijn bedrijf. ‘We wilden gewoon geen gedoe meer. ICT-beheer, onderhoud, upgrades, hardware; het kost toch veel tijd en levert veel ergernis op is. Terwijl het ons vak niet is. Met een overgang naar de cloud wilden we naar een probleemvrije ICT-omgeving. Via een oud-medewerker kwamen we in contact met BSU. Het bleek een schot in de roos.’ BSU is een dienstverlener met zo’n 55 medewerkers met een brede ICT-expertise. Het bedrijf is al jarenlang partner van KPN.

Veiligste datacenter van Europa

AP heeft veel vertrouwelijke data in huis. Denk aan personeelsdossiers en vitale bedrijfsinformatie. ‘Allemaal gegevens die onze kandidaten en opdrachtgevers ons toevertrouwen. Die mogen niet op straat belanden.’ Om daarvoor te zorgen, regelde BSU een serveromgeving in het Tier VI Datacenter van KPN. Dit datacenter heeft de hoogst haalbare uptimegarantie van Europa. De on- en offline veiligheid van gegevens is gegarandeerd, terwijl AP-medewerkers altijd bij de informatie kunnen.

Snelle groeier

APG groeit snel en is heel ambitieus. Zo won de recruiter voor de 5e keer op rij een Gazelle-award, een prijs voor de snelst groeiende jonge organisatie. Grefkens: ‘In BSU en KPN hebben we partners gevonden die deze groei en ambitie kunnen bijbenen. Het toevoegen van nieuwe medewerkers en werkplekken in de cloud is bijvoorbeeld heel gemakkelijk. Het is echt de probleemloze omgeving geworden die we wilden.’ De ondersteuning van BSU noemt hij voorbeeldig. ‘Werkt er iets niet zoals het moet, dan gaan ze door tot het probleem is opgelost. Ook de toekomst ziet er goed uit. Met BSU en KPN werken we nu hard aan een ICT-strategie die onze omgeving toekomstbestendig moet maken.’

Digitale Veiligheid 3.0 Events

Hoe goed is uw data beveiligd? Bent u daadwerkelijk beschermd tegen slimme hackers? Zijn uw medewerkers alert op digitale gevaren? De meeste MKB'ers begrijpen dat het belangrijk is om veilig digitaal te werken. Maar weten niet hoe ze dit moeten organiseren.

Om MKB'ers antwoord te geven op al hun vragen organiseert KPN samen met de Business Partner in uw regio het event 'Digitale Veiligheid 3.0.'

Gerelateerde artikelen