MobileHealthcare Congres

Het Mobile Healthcare congres gaat 6 oktober weer van start. Tijdens het congres hoort u alles over de kansen van mobile in de zorg en de talrijke ontwikkelingen en oplossingen. Maar als u dan weer aan het werk gaat, wat gaat u dan anders doen in uw organisatie? Hoe gaat u aan de slag om uw organisatie klaar te maken voor deze toekomstige ontwikkelingen?

Daarom nodigt KPN u uit voor een exclusieve en interactieve ontbijtsessie voorafgaand aan het Mobile Healthcare congres om met u en andere relaties in gesprek te gaan en u te ondersteunen met alle ontwikkelingen die op uw organisatie afkomen.

Sprekers

Stefan Scheepers is Directeur Industry Solutions bij KPN en zal de aftrap doen voor de ontbijtsessie. Hij neemt u kort mee in de ontwikkelingen en trends in de Zorg en hoe KPN hierop inspeelt.


Monique Philippens co-auteur en programmanager van Diagnose Transforming Healthcare neemt u mee in een interactieve sessie waar u inzichten krijgt hoe innovatief uw organisatie is en hoe u als organisatie uw innovatiekracht kunt versterken. Het wordt een boeiende sessie waarin we niet over barrières gaan praten, maar juist op zoek gaan naar oplossingen.

Diagnose Transforming Healthcare

Diagnose Transforming Healthcare is een collaboratief leer- en innovatieprogramma en is een initiatief van BeBright. Het is het vierde programma in de reeks gericht op gezondheid en opvolger van “Diagnose 2025; over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg”, (Scriptum 2010, 6e druk), Dit internationale programma richt zich vooral op de vraag hoe zorginstellingen, -professionals en andere stakeholders in de zorg hun transformatieproces naar een toekomstvaste zorgaanpak kunnen vormgeven. Een aanpak gericht op gezondheid, welke past binnen de trends en ontwikkelingen en waar persoonlijke, participerende, preventieve en predictieve zorg centraal staat.

Over het mHealthcongres

Mobile Healthcare is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over mHealth en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 650 zorgprofessionals. Het congres biedt een niet te missen update, een dosis inspiratie en ontmoetingen met like-minded. 50 (inter)nationale zwaargewichten op het Mobile Healthcare podium inspireren u d.m.v. presentaties, workshops en TEDTalks. U hoort van deze experts alles over de kansen van mobile in de zorg.

Aanmelden

De ontbijtsessie vindt plaats op 6 oktober 2016, van 8:15 tot 9:15 uur in de Mediaplaza in de Jaarbeurs in Utrecht.

Schrijf u nu in


Gerelateerde artikelen