Met de nieuwe iPhone 8, 8 Plus en X veiliger en efficiënter werken

Apple heeft op dinsdag 12 september 2017 in het Steve Jobs Theatre haar nieuwe vlaggenschip en iOS 11 gepresenteerd. Vanwege het 10-jarige bestaan van de iPhone heeft Apple met de X (spreek uit als 'ten') een revolutionair product op de mark gebracht. Ook zijn de 8 en de 8 Plus bekend gemaakt. De verschillende nieuwste snufjes van deze modellen maken werken veiliger, efficiënter en bieden mogelijk nieuwe kansen voor de toekomst van uw bedrijf.

Scherper, groter en zuiniger scherm

Voor het eerst in de geschiedenis van de iPhone is de homeknop geëlimineerd, waardoor de voorkant van de X volledig uit scherm bestaat. En dit is niet zomaar een scherm, maar een 5,8-inch Super Retina Display met een resolutie van 2436 x 1125 pixels en een pixeldichtheid van 458ppi. Super Retina toont in vergelijking tot de standaard OLED schermen betere contrasten, levendigere kleuren en is zuiniger in verbruik. E-mailen en documenten lezen op de telefoon is weer net een stukje prettiger en de grootte en kwaliteit van het scherm maakt multitasken eenvoudig.

Bedrijfsgegevens veiliger dan ooit

De veiligheid van bedrijfs- en klantgegevens is van cruciaal belang. Cyberrisico’s kunnen immers flinke reputatieschade opleveren. De iPhone X heeft Face ID waardoor u ervan verzekerd bent die gegevens in ieder geval zeer goed beveiligd zijn. Eén blik op het scherm en het toestel is ontgrendeld. Door gezichtsherkenning te koppelen aan autofill van Safari hoeven u en uw werknemers ook geen wachtwoorden meer te onthouden.

De iPhone 8 en 8 Plus behouden door de homeknop nog de Touch ID vergrendeling. Met één lichte aanraking wordt uw vingerafdruk gescand en het scherm ontgrendeld.

Dubbel zoveel draadloze vrijheid

Nooit meer met een lege batterij onderweg? Bij de iPhone 7 Plus maakten we al kennis met de draadloze oordoppen. Bij de iPhone 8 en 8 Plus en de iPhone X krijgt u naast draadloos muziek luisteren en bellen met de AirPods nog meer vrijheid met draadloos opladen. Dankzij de glazen behuizing aan de achterkant hoeft u de telefoon alleen maar op bijgeleverde QI-oplader te leggen en hij laadt direct op. De QI-technologie wordt ook door andere fabrikanten gebruikt waardoor u overal ter wereld in hotels, restaurants of op vliegvelden kunt opladen bij de draadloze stations.

Foto’s en video’s met topkwaliteit voor uw website en social media

Foto’s en video’s maken op een professionele manier voor op uw website of op social media doet u voortaan makkelijk zelf. Met de iPhone X op zak is uw professionele camera altijd binnen handbereik. De verbeterde 12-megapixel camera, met een grotere en snellere sensor en nieuwe kleurenfilter, schiet Ultra HD (4K) video’s met een frameratio van 60 per seconde. Met de HD functie schiet u zelfs 240 frames per seconde.

De iPhone 8 Plus en de X hebben een dubbele camera aan de achterkant die in combinatie met de nieuwe portrait light functie foto’s en optische zoom en video’s tot leven brengt. Deze portretmodusfunctie brengt u in de gelegenheid om in real time of achteraf belichting aan te passen. Hierna deelt u deze eenvoudig met klanten of uw medewerkers met de meegeleverde tools van de Foto’s-app.

Soepele video conference calls

Aan de voorkant vindt u een 7MP camera welke video’s kan maken in 1080p met een frameratio van 30 frames per seconde. Ideaal voor haarscherpe en soepele video conference calls.  

Efficiënter en langer werken door ijzersterk werkgeheugen

Bent u of zijn uw werknemers veel onderweg? Dan is een telefoon met de kracht van een laptop onmisbaar. De nieuwe A11 Bionic chip met hexacore processor doet al het werk voor u. De twee Monsoon-kernen, voor het zware werk, en de vier Mistral-kernen, voor de lichte taken, werken onafhankelijk van elkaar. Een e-mail versturen doen de Mistral kernen, een video bekijken de Monsoon kernen. Zo heeft u tegen het einde van een drukke werkdag  of onderweg nog genoeg batterij over om belangrijke zaken af te ronden.  

iOS 11; het besturingssysteem van de toekomst

Met de lancering van de nieuwe iPhones is ook het nieuwe besturingssysteem iOS 11 gepresenteerd. Uw iPhone zal met iOS 11 van u leren en raakt nooit uitgeleerd. Dit maakt de interactie steeds persoonlijker. Verder komt de update onder andere met een nieuw bedieningspaneel, Siri 2.0, augmented reality, automodus voor CarPlay en is iMessage te synchroniseren via iCloud.

De grootste verschillen tussen de iPhone X en kleine ‘broertjes’ iPhone 8 en 8 Plus

Een aantal opties gelden alleen voor de iPhone X.

  • Face ID vervangt Touch ID
  • De thuisknop is vervangen door veegbewegingen
  • Edge-to-edge 5,8-inch Super Retina OLED-scherm (HDR)
  • Het toestel is iets groter dan de iPhone 8 (4.7-inch) en kleiner dan de iPhone 8 Plus (5.5-inch)
  • Kleur: Beschikbaar in het spacegrijs en zilver

De iPhone 8 en 8 Plus zijn vanaf nu te bestellen. Ook de verkoop en levering van iPhone X is gestart! Meer info en bestellen via onderstaande knop:

Bekijk de toestellen


Gerelateerde artikelen