KPN partner van Diagnose Transformatie

Samen met vijf strategische partners (PinkRoccade Healthcare, KPN, Promedico, Noaber en BeBright) is deze zomer gestart met het programma Diagnose Transformatie.

Het nieuwe Diagnose programma is een vervolg op Diagnose 2025 en Diagnose Zorginnovatie. In Diagnose 2025  zijn de uitdagingen van de gezondheidszorg in trends en toekomstscenario’s omschreven, en in Diagnose Zorginnovatie (2013) is er met ruim 350 belanghebbenden gewerkt aan een innovatieagenda. Daarom is het nu tijd voor de volgende stap: van collectieve innovatie naar collectieve implementatie. Met Diagnose Transformatie wordt ingezet in op het realiseren van transformatie in de Westerse gezondheidszorg.

Met Diagnose Transformatie worden de belangrijkste trends en (technologische) ontwikkelingen geïnventariseerd, die impact hebben op zowel de Westerse gezondheidszorg als op de zorgorganisaties. Wij werken aan een gemeenschappelijke visie over hoe de zorg kan aansluiten bij persoonlijke, participerende, preventieve en predictieve gezondheidszorg voor ieder mens. De weg naar dit toekomstbeeld speelt daarin een belangrijke rol. Het gaat daarbij om vraagstukken als: Hoe zorgen wij dat organisaties strategisch wendbaar kunnen zijn? Hoe vergroten wij het verandervermogen van organisaties? Hoe ga je om met barrières op het gebied van financiering, cultuurverandering en technologie? En hoe geven wij innovatie een plek binnen organisaties in de zorg?


Wilt u meer informatie over het programma, ga dan naar de website. Of neem contact op met KPN Zorg.

Gerelateerde artikelen