Inspiratie op interactieve Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer (WVDO) is één van de grootste events voor het MKB. Het programma omvat een combinatie van inspireren, ervaren en vooral ook hands-on trainingen en demonstraties. KPN bood op de bijeenkomsten in Eindhoven en Zaandam een inspirerend programma ondernemers om hen bewust te maken van mogelijkheden van digitale ontwikkelingen voor hun onderneming. Willem Vermeend sprak over digitalisering en de urgente gevolgen voor ondernemers. Suzanne Kelder lichtte toe wat KPN voor ondernemers kan betekenen.

In aparte sessies ondergingen ondernemers een uitgebreide VR experience. Om vervolgens in gesprek te gaan over ondernemersuitdagingen en hoe ICT diensten daarbij kunnen helpen. Op beursvloer konden ondernemers onder andere zelf de hololens uitproberen en werden demo’s Office 365 gegeven.  

In deze 1 minuut video zie je dat veel ondernemers geïnspireerd raakten en bewust werden van nieuwe mogelijkheden:Whitepaper: Digitaal Meesterschap

Wilt u meer lezen over wat een digitale transformatie voor uw organisatie kan betekenen? Lees onze whitepaper ‘Digitaal Meesterschap: pak de kansen van de digitale transformatie’.

Download whitepaper


Gerelateerde artikelen