Hoogheemraadschap aan de slag met Internet of Things

19 januari organiseerde Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) een I&A dag voor het gehele bedrijf en haar relaties. Doel was om iedereen mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de waterwereld. Diverse relaties van HHNK waren uitgenodigd hun specialismen, visies en innovaties te delen met de genodigden.

KPN is gevraagd om in samenwerking met de IoT Academy een aantal workshops te organiseren, in het kader van Internet of Things (IoT). HHNK is al geruime tijd bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden die Internet of Things kan bieden. In 3 verschillende sessies hebben de deelnemers actief eigen Internet of Things oplossingen gemaakt. Door de heldere leiding vanuit de IoT Academy was iedereen in staat verschillende oplossingen te creƫren. De workshops hebben een zeer interactieve aanpak, waarbij de deelnemers zelf verantwoordelijk zijn voor de te maken oplossingen. Hierdoor komt men in aanraking met de basisprincipes van Internet of Things en bij iedere sessie zagen de deelnemers al meerdere praktische toepassingen voor hun eigen werkveld.

Met HHNK is afgesproken om de komende periode een aantal te bepalen cases uit werken, waarbij proeven gedraaid worden om bepaalde processen te optimaliseren met Internet of Things oplossingen. Deze lopen uiteen van automatisering van bestaande processen tot aan totaal nieuwe inzichten die verkregen kunnen worden.

Contact

Is uw organisatie ook bezig met Internet of Things? Of wilt u zelf ook graag samen met KPN een workshop organiseren voor geĆÆnteresseerden? Neem contact op met uw accountmanager via 070 - 343 69 00 (optie 1) of via info.lokaleoverheid@kpn.com.

Gerelateerde artikelen