Haal alles uit uw Office 365

Het is gemakkelijk om als ondernemer de Home-variant van Office 365 ook zakelijk te gebruiken. Maar dan mist u de essentiële features uit Office 365 Zakelijk. Lees hier hoe u het meeste uit uw zakelijke Office 365 pakket haalt.

Office 365 is een compleet pakket met de zakelijke software die u gewend bent: Word, Excel en PowerPoint. Ook e-mail en opslagcapaciteit zijn onderdeel van het pakket. Daarnaast is Office 365 geïntegreerd met OneDrive voor bedrijven, waarmee je documenten gemakkelijk samen kunt aanmaken, opslaan, delen en bewerken. Door de verbinding met de cloud heeft u altijd overal toegang tot uw e-mail en w bestanden. Vanaf elk apparaat.

Office 365: Privé of zakelijk? 

Office 365 kent licenties voor thuis en zakelijk gebruik. Als je als ondernemer gebruikmaakt van Office 365, dan biedt de zakelijke versie een aantal belangrijke functionaliteiten. Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijk om snel medewerkers toe te voegen aan uw account wanneer uw bedrijf groeit (of krimpt). Daarmee regelt u tot welke informatie uw medewerkers toegang hebben. Office 365 zakelijk bevat een professioneel e-mailpakket. De thuisvariant niet. Belangrijker nog: de zakelijke variant kent zakelijke gebruikers direct een professionele identiteit toe, wanneer deze ervoor kiezen een domeinnaam te koppelen aan Office 365. Dat betekent dat u werkt vanuit een voor uw onderneming op maat gemaakt domein en e-mailaccount. Zo heeft uw bedrijf online een professioneel en betrouwbaar gezicht. Daarbij is het aan te raden om uw medewerkers een eigen account van Office 365 te geven, zodat zij hun eigen account makkelijk kunnen beheren op 5 verschillende devices.

Altijd up-to-date

Wie Office 365 aanschaft, hoeft zich niet meer druk te maken over software-updates. Dat betekent dat u voortdurend updates krijgt voor uw applicaties en uw antivirussoftware vanuit Microsoft. Zo is uw software altijd up-to-date en kunt u gebruikmaken van de nieuwste functies. Daarmee bespaart u op het aanschaffen en installeren van nieuwe software. Gebruikers die werken met een illegale versie van Office 365, krijgen al deze updates niet. Niet alleen beschikken ze niet over de laatste softwareversies, ze zijn ook kwetsbaar voor virussen en hackers. Vooral het e-mailaccount, voor veel ondernemers toch het hart van hun organisatie, is dan een gemakkelijke prooi voor hackers of verspreiders van phishing mails of spam.

Ondersteuning van KPN

KPN helpt ondernemers optimaal gebruik te maken van Office 365. Niet alleen ondersteunen we bij de installatie en het beheer, ook bieden we met de ‘ZelfserviceCloud’ een online omgeving waarmee gebruikers snel zaken kunnen wijzigen in hun clouddiensten. Ook kan KPN uw Office 365 op afstand installeren met behulp van onze Installatieservice. Voor een eenmalig bedrag maakt de KPN expert de installatie compleet.

Gerelateerde artikelen