Flexibel meebewegen met de drukte in de haven van Rotterdam

Bij Matrans bewegen we mee met de drukte in het Rotterdams havengebied. Als dienstverlener leveren we personele diensten aan diverse klanten in de haven. Met 250 medewerkers op de terminals verrichten we werkzaamheden die variëren van het vastzetten en losmaken van containers aan boord van zeeschepen tot het stackeren, strippen, stuffen (leeg- en schoonmaken) en repareren van containers.

Bereikbaarheid

De werkzaamheden in de haven gaan 24/7 door. Onze dienstverlening dus ook! We moeten altijd bereikbaar zijn voor onze klanten en medewerkers om onze dienstverlening optimaal te laten verlopen. Onze communicatiemiddelen moeten dat kunnen faciliteren

De oplossing

We gingen op zoek naar een ICT-oplossing die eenvoudig alles-in-één kon realiseren: een flexibele, veilige, transparante en altijd beschikbare oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. Mét grip op de kosten. We zijn na vergelijking uitgekomen bij KPN ÉÉN voor vaste en mobiele telefonie en KPN One voor de lijnen. Met KPN ÉÉN neemt Matrans verschillende ICT-toepassingen als één geïntegreerd product af bij KPN. Medewerkers zijn op één nummer bereikbaar, voor vast en mobiel. Bovendien zijn we nu altijd up-to-date met de laatste upgrades. Daarnaast biedt KPN ÉÉN  Matrans eenvoud met één contract en één aanspreekpunt voor al onze vragen. Kortom: de KPN ÉÉN-oplossing is het antwoord op ons flexibiliteitvraagstuk. 

Implementatie

De implementatie is succesvol verlopen. De betrokkenheid en flexibiliteit van KPN tijdens het migratietraject hebben wij als prettig ervaren. Na het tekenen van de overeenkomst, zijn we gestart met de technische vertaling van het project. Onze wensen zijn kenbaar gemaakt bij KPN, waarna men de benodigde aanpassingen heeft gedaan en tot de juiste oplossingen kwam.

De toekomst

Omdat het een cloud-oplossing is zijn we bovendien toekomstproof: nieuwe instellingen en programma’s kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het pakket. We zullen bij een geïntegreerd communicatieplatform uitkomen waarin we alle processen in de organisatie samenbrengen in één webomgeving, inclusief een koppeling met een app. Dat biedt voordelen voor onze planners, onze technische mensen én onze klanten. Met persoonlijke inloggegevens kunnen alle betrokkenen dan bij de voor hun relevante informatie. Onze stap naar de cloud is een stap in de goede richting. Met één contract en één aanspreekpunt is de basis gelegd voor deze nieuwe innovatieve diensten.

Meer weten over de mogelijkheden van KPN ÉÉN? Download de klantcase of neem contact op.Over Erik Bouwens

Erik is Financieel Manager bij Matrans en was op zoek naar een flexibele, veilige, transparante en altijd beschikbare oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. Mét grip op de kosten.

- Auteur: Erik Bouwens


Gerelateerde artikelen