DevOps summit Graydon.

Binnen veel organisaties wordt er op dit moment gesproken over DevOps. Een belangrijke aanjager is de grote behoefte om IT in een hogere versnelling te laten werken. Minder bekend, maar zeker zo belangrijk is dat DevOps ook aantoonbaar leidt tot hogere kwaliteit en betrouwbaarheid van IT diensten. Het doel blijkt in alle gevallen: High Performance IT. Sneller, betrouwbaarder en minder verspilling.

Woensdag 12 juli organiseerde Graydon samen met KPN en Xebia een DevOps summit voor IT én business over DevOps. De combinatie van theorie en praktijk bleek aansprekend voor veel aanwezigen.

Idris Ahmad, group CIO van Graydon: 'The presentation on the six DevOps principles was a good introduction for both IT and business staff. However the combination with a hands-on demo illustrating these principles in practice is what made this an excellent kick-off of our DevOps journey'.

De summit is opgebouwd in een aantal elementen: een korte interactieve survey, een minicollege over de zes principes van DevOps, een hands-on demo waarin met een live applicatie deze concepten worden toegelicht. Als afsluiting is er een teamopdracht om direct een start te maken met een maturity assessment en het vinden van de eerste verbeterstappen.

Ook interesse om heel concreet de bewustwording én eerste stappen naar high performance IT te zetten? Neem contact op met KPN of download de whitepaper Continuous Delivery, en word ook competitiever dankzij snelle softwareontwikkeling!

Meer weten?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikelen