De slimme manier van werken

Niet harder werken, maar slimmer. Dat ligt binnen handbereik van iedere organisatie met Skype for Business van KPN. Plaats- en tijdonafhankelijk werken met Skype for Business betekent makkelijker samenwerken in iedere situatie. De moderne werkplek vraagt om een multidimensionale communicatiebeleving, waarin we niet alleen bellen en e-mailen maar elkaar ook in de ogen kunnen kijken en samen aan documenten kunnen werken. Of we nu naast elkaar zitten of ons in een andere tijdzone bevinden.

Edwin Hageman (CEO Microsoft Nederland), Joris van Oers (Directeur Sales Business Market bij KPN) en Lucas Wensing (CEO StartReady, Skype for Business-expertisepartner van KPN) vertellen over de mogelijkheden van Skype for Business in de moderne werkplek.
Over Lucas Wensing

In 2008 richtte Lucas met zijn businesspartner StartReady op, dat uitgroeide tot een internationaal opererende onderneming die wereldwijd Skype4Business-oplossingen aan mkb en grote ondernemingen levert. Onder zijn begeleiding ontwikkelde StartReady diverse technologische UC-oplossingen, variërend van on-premise tot oplossingen gehost in de cloud. StartReady is kennispartner in de innovatieve productontwikkeling, implementatie en adoptie van Unified Communications-oplossingen. De organisatie is onafhankelijk en werkt op internationale basis samen met gerenommeerde partners.

- Auteur: Lucas Wensing


Gerelateerde artikelen