Altijd verbonden
Waar u ook bent

U staat op het punt de deur uit te gaan. Met uw sleutels, pinpas, rijbewijs, smartphone. U bent klaar voor weer een succesvolle dag voor uw bedrijf. Welke situatie zich ook aandient. Zelfverzekerd trekt u de deur achter u dicht. Niets staat uw succes in de weg.

Altijd verbonden zijn, wat betekent dat voor u? De een is praktisch altijd online, de ander laat z’n smartphone 's avonds liever voor wat het is. Toch zijn de meeste ondernemers het eens: altijd in business zijn is een must. Of dat nu staat voor contact houden met stakeholders of dat ene mailtje tussendoor op vakantie. Run uw bedrijf zorgeloos, waar u ook bent.

Blijf altijd verbonden met KPN.
Internet met 4G Back-up
Voor het MKB

Een storing. Weg verbinding, weg bereikbaarheid. Wat dan? Met 4G Back-up schakelt uw modem automatisch naar het 4G mobiele netwerk zodra uw vaste verbinding wegvalt. U blijft met een gerust gevoel internetten, mailen, telefoneren en pinnen. Blijf in business, met internet inclusief 4G Back-up.

Meer weten of bestellen?
Maak een belafspraak

Wanneer uw bedrijf om meer vraagt
Bekijk oplossingen voor grote bedrijven

Cloud Communications
Moderne communicatie makkelijk geregeld

Altijd en overal communiceren met klanten, collega’s en leveranciers. En dat overzichtelijk beheren met 1 platform. Hoe klinkt dat? Maak zakelijk videobellen, chatten en bellen mogelijk vanaf iedere locatie. Bekijk wat Cloud Communications verandert voor uw bedrijf.

Webinars over continuïteit en de cloud

ICT is de levensader van ondernemend Nederland. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf niet stil valt door een verstoorde verbinding? Met welke cloudoplossingen blijft u makkelijk en snel met uw stakeholders in contact?

Experts praten u bij over de ontwikkelingen in 4 exclusieve Digital Dutch webinars.Continuïteit van uw bedrijf

Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf in business blijft, ook buiten werk om? Ontdek tips, tricks en tools voor bedrijfscontinuïteit.

De cloud en communicatie

Wat betekenen cloudoplossingen voor interne communicatie? Leer over Cisco Broadsoft, Cloud Communications Mitel en meer.

Samenwerken in Teams

Van Skype, Zoom en WhatsApp naar Microsoft Teams. Bekijk hoe u Cloud Communications en Microsoft Teams ook inzet voor extern gebruik.

Het Cloud Contactcenter

Welke services voegen waarde toe voor uw klant? Achterhaal wat het Cloud Contactcenter inhoudt en welke oplossingen voor u relevant zijn.


Lees zakelijke blogs over continuïteit