De 10 minuten upgrade

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom heeft KPN nu: de 10 minuten upgrade.

Waarom doen?

In een gesprek van slechts 10 minuten bespreken wij hoe uw bedrijf de beste telecom krijgt. Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend, ook als u nog geen KPN-klant bent. Wilt u direct de upgrade uitvoeren? Uw KPN-adviseur regelt het gelijk.

Waar krijg ik advies over?
Voor elke ondernemer de beste telecom

De upgrade helpt u ondernemen
Lees de ervaring van ondernemers


Bij KPN Zakelijk krijgt u het beste

Consumentenbond

Dat wij de beste zijn om u van zakelijk internet, vaste telefonie en tv te voorzien bewijzen wij ook. De consumentenbond heeft KPN tot "beste alles-in-1 provider" benoemd.

WUA

Door WUA zijn wij beoordeeld als "favoriet van ondernemend Nederland". Voor zowel Kleinzakelijk Internet, Bellen & TV als voor Kleinzakelijk Mobiel.

Meer over KPN Kleinzakelijk

In 3 stappen bent u klaar

In een vrijblijvend gesprek met de adviseur bespreekt u de wensen van uw bedrijf.
Samen met de adviseur bepaalt u wat goed werkt en wat beter kan.
U krijgt vrijblijvend advies. Direct regelen? Dat kan, ook als u geen KPN-klant bent.

Altijd persoonlijk contact met KPN

U verdient het om óók online de beste ervaring te krijgen. Daarom kunt u op elke zakelijke internetpagina direct persoonlijk contact met ons krijgen.

Direct telefonisch contact? klik op het contact icoon.
Om in contact te komen met 1 van onze adviseurs klikt u op het 'advies op maat' icoon, rechts in beeld. We bellen u binnen 5 minuten terug (maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00-17.30 uur) of u belt ons gratis op 0800-0403 (24 uur per dag, 7 dagen per week).

Liever niet bellen?

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom belt onze adviseur u binnen 5 minuten terug. Liever zelf bellen? Dat kan op 0800-0403. Onze adviseurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Toch liever een KPN-adviseur in de ogen kijken?

De 10 minuten upgrade van KPN Zakelijk

Wij helpen u graag met advies op maat

0800-0403
24 uur per dag, 7 dagen per week

Telefonisch bestellen?

x