Welkom op glasvezel

KPN Glasvezel in 5 stappen

Een glasvezelvoorbereider van Reggefiber komt langs en bepaalt wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in jouw woning. Met jouw handtekening geef je akkoord voor de plek waar Reggefiber de glasvezelaansluiting plaatst.
Reggefiber legt glasvezel aan in jouw straat en naar jouw woning. Hierbij zorgt Reggefiber er uiteraard voor dat eventuele overlast zo veel mogelijk wordt beperkt.
Na de graafwerkzaamheden maakt Reggefiber een afspraak met je om het glasvezelaansluitpunt in jouw woning te installeren.
Je ontvangt van ons per e-mail een link om zelf online een afspraak met de monteur in te plannen. Vervolgens komt een installatiemonteur van KPN langs om jouw diensten over te zetten op het glasvezelnetwerk. De monteur gaat pas weg als alles weer werkt zoals je gewend bent.
Je hebt Glasvezel van KPN! Een eigen lijn, stabiel internet (zelfs op alle apparaten tegelijk) en als je sneller internet wilt, dan kun je eenvoudig kiezen voor een upgrade.

Wat verandert er op mijn factuur?

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder wat andere klanten ook wilden weten over de overzetting van je KPN diensten naar het glasvezelnetwerk.