Alles-in-1 is veranderd naar Internet en TV


We begrijpen dat je op zoek bent naar een Alles-in-1 pakket. Dat verkochten we ook een tijd, maar nu hebben we iets anders.

Jij verandert, KPN verandert mee

Steeds vaker kwamen we er achter dat ondanks dat jij en je buren dezelfde internetsnelheid hebben, dit niet wil zeggen dat jullie allebei een standaard Alles-in-1 pakket willen. Je buurman wil misschien Vast Bellen, maar jij betaalt liever voor Spotify Premium.

Nieuwe pakketten voor Internet en TV

Onze Alles-in-1 pakketten pasten we daarom aan, zodat ze beter bij jou wensen en behoeften passen.

Internet en tv pakketten

Van Alles-in-1 naar Internet en TV:
Jij kiest zelf

Onze nieuwe pakketten voor Internet en TV stel je zelf samen. Jij bepaalt wat erin zit, niet wij. Natuurlijk bieden we je een goede basis met betrouwbaar internet en televisie, maar de rest kies je in de stappen erna zelf.

  • Persoonlijk pakket samenstellen
  • Iedere maand aanpasbaar
  • Met extra KPN korting op: FOX Sports Eredivisie en Spotify Premium

Bekijk nieuwe pakketten

Maak je eigen Alles-in-1 pakket met

Met een Internet en TV-pakket als basis kun je gemakkelijk een Alles-in-1 pakket samenstellen. Je kunt op stap 2 Vast Bellen toevoegen.

Stap 1: kies je basis

Internet en TV pakketten met of zonder 4K Bekijk Internet en TV

Veelgestelde vragen

Bij ons meest uitgebreide pakket, Internet en TV 4K krijg je twee 4K tv-ontvangers wanneer je internetsnelheid toereikend is.

Als je tevreden bent met je huidige abonnement dan hoef je niets te ondernemen en stap je dus ook niet automatisch over op een nieuw abonnement.

Je kunt zelf een eigen Alles-in-1 pakket samenstellen door Vast Bellen toe te voegen aan je bestelling. Zo maak je zelf toch nog een Alles-in-1 pakket.

Als je op dit moment een korting ontvangt op je Alles-in-1 pakket, dan houd je deze korting uiteraad tot de afgesproken einddatum.
Je krijgt alleen nieuwe hardware als je bestaande hardware defect is of als je overstapt naar 'Internet en TV 4K", vanwege de benodigde 4k ontvangers. Indien nodig kan het voorkomen dat KPN een nieuw modem levert.
Als je al in een jaarcontract zit en je wilt overstappen naar een nieuw abonnement, dan is dit een pakketwijziging binnen je jaarcontract. Je sluit wel een nieuwe overeenkomst met KPN af, maar je neemt je lopende contract gewoon mee.