Wat is de ZorgCloud?

De ZorgCloud van KPN E-Zorg en is een goed beveiligde cloudomgeving waarin zorginstellingen, zorgprofessionals, patiënten, cliënten en ict-leveranciers eenvoudig met elkaar samenwerken. Waarin u altijd verbonden bent en vertrouwt op veilige data-uitwisseling. Of u nu e-mailt, chat of (video)belt, via een (gedeelde) desktop, tablet of smartphone.

KPN is een door de sector erkend Goedbeheerd ZorgNetwerk (GZN). Dat betekent dat wij de zorgsystemen van zorgaanbieders en het Landelijk Schakelpunt veilig met elkaar mogen en kunnen verbinden. Inmiddels maken al grote, middelgrote én kleinere zorginstanties gebruik van de Zorgcloud.

Meer weten over ZorgCloud? Maak een vrijblijvende terugbelafspraak.

Makkelijk en efficiënt samenwerken

U geeft om uw cliënten en patiënten en gaat voor ze door het vuur. Goede ondersteuning daarbij is noodzakelijk. Alleen al om makkelijk overal en altijd te communiceren en samen te werken, met collega’s én met patiënten. In de ZorgCloud vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft: (video)bellen, chatten, een contactcenter én veilig gebruik van talloze zorgapplicaties. Zodat de zorg altijd door kan.

Daarom ZorgCloud van KPN


  • Veilig
    KPN stopt vanuit ZorgCloud malafide sessie van en naar het internet, houdt cyberaanvallen tegen en scant op virussen en malware.
  • Landelijke dekking
    Vrijwel alle apothekers, 85% van alle huisartsen en 65% van alle ziekenhuizen in Nederland hebben een verbinding met de ZorgCloud.
  • Gecertificeerd
    De ZorgCloud is volledig NEN- en ISO-gecertificeerd en wordt beheerd door E-Zorg, 100% dochter van KPN.

Meer weten over zorgoplossingen? Download de whitepapers.

Bekijk hoe ZorgCloud de zorg vooruit helpt

Nieuws en inspiratie voor zorginstellingen