KPN Vitaal Thuis

Algemene voorwaarden

KPN Vitaal Thuis Algemene Voorwaarden


Privacy

In het kader van KPN Vitaal Thuis Dienst verwerkt KPN uw persoonsgegevens. Ten behoeve van de levering en werking van KPN Vitaal Thuis werkt KPN samen met Sensara, de ontwikkelaar van de KPN Vitaal Thuis app.

Natuurlijk staat uw privacy voorop. De sensoren nemen alleen bewegingen waar, er worden geen camera’s of microfoons gebruikt. De discrete censoren die bij u thuis worden geplaatst registreren uw dagelijkse bewegingen.

U kunt zelf in de app aangeven met wie u welke gegevens wilt delen en u kunt te allen tijde ontvangers toevoegen of verwijderen. Daarnaast heeft u recht op inzage in de gegevens, kunt u deze laten corrigeren, aanvullen of laten verwijderen door te bellen naar 0800-0201161.

Op KPN Vitaal Thuis Dienst zijn de Algemene voorwaarden KPN Vitaal Thuis, het privacy statement van KPN en het privacy statement van Sensara van toepassing. Door KPN Vitaal Thuis Dienst af te nemen gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden en de bovenbeschreven wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Tarieven

Pakket Appartement Woonhuis
Prijs: € 15,- /mnd € 17,50 /mnd
Actie: 1e maand gratis Ja Ja
Vitaal App Ja Ja
Deur- /ladesensor 2 3
Bewegingssensor 3 5
Aansluitkosten (eenmalig) geen geen
Extra deur- /ladesensor (eenmalig) € 20,- per stuk € 20,- per stuk
Extra bewegingssensor (eenmalig) € 20,- per stuk € 20,- per stuk
Alarmknop (eenmalig) € 20,- per stuk € 20,- per stuk