Kom naar één van de informatieavonden van KPN Vitaal


De hulpmiddelen van KPN Vitaal geven extra ondersteuning en zekerheid bij de zorg voor een oudere. Tijdens de informatieavonden op 18 juli, 25 juli en 1 augustus geven we uitgebreid uitleg over de mogelijkheden en wat ze in uw situatie kunnen betekenen.

Schrijf u nu in


Leefstijlmonitoring met KPN Vitaal Thuis

Vitaal Thuis geeft u extra ondersteuning en zekerheid bij de zorg voor een alleenwonende oudere. Met een paar sensoren in huis en een handige app hebt u als mantelzorger inzicht in hoe het echt gaat met de oudere, waar u ook bent.

Betere zorg en alarmering

U wilt zo snel mogelijk weten als een oudere hulp nodig heeft. Vitaal Thuis herkent dit automatisch en stuurt een melding naar de app op uw smartphone. Weten dat u een melding krijgt geeft een gerust gevoel.

Hij signaleert ook veranderingen in leefpatronen. Die blijven soms onopgemerkt en zijn lastig te herkennen. U kunt er namelijk niet altijd zijn. Omdat u dit met Vitaal Thuis vroegtijdig weet kan betere zorg aangeboden worden en erger worden voorkomen. Zo kunnen alleenwonende ouderen langer, prettig en gezond thuis blijven wonen.

Hoe werkt het?

Mobiele personenalarmering

Met de mobiele persoonsalarmering van Zintouch kan in geval van nood altijd en overal contact opgenomen worden met familie, mantelzorgers of zorgprofessionals. Het systeem geeft automatisch de locatie door van de persoon in nood en er wordt op hetzelfde moment contact gezocht met drie mantelzorgers.

Het apparaat is uitermate geschikt voor ouderen die binnen- en buitenshuis behoefte hebben aan veiligheid en zelfredzaamheid. Tevens is een abonnement op een analoge telefoonlijn met deze nieuwe alarmknop overbodig en daarmee een voordelige keuze.

Meer veiligheid & vrijheid

Wat u verder moet weten

  • De informatieavonden zijn op 18 juli, 25 juli en 1 augustus
  • Inloop vanaf 19.00 uur
  • Het programma start om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.00 uur
  • Adres KPN XL winkel: Koelmalaan 350 in Alkmaar
  • Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
  • Beide hulpmiddelen zijn nu al te zien in de KPN XL winkel in Alkmaar
Schrijf u nu in