Vitaal Thuis app gebruiken

Is het mogelijk om de activiteiten en trends online te bekijken?

Nee, dit is niet mogelijk. Activiteiten en trends kunt u alleen op de KPN Vitaal app bekijken.

Hoe kan ik extra mantelzorgers toevoegen?

Deze kunt u toevoegen via kpn.sensara.network. Als u inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord dan krijgt u onder ‘Acties’ de optie ‘Nodig een extra gebruiker uit op dit account’. Als u hierop klikt dan kunt u het e-mailadres invoeren om een extra mantelzorger uit te nodigen. De extra mantelzorger ontvangt daarna een e-mail waarmee het account kan worden geactiveerd.

Zijn de instellingen van extra mantelzorgers te wijzigen?

Nee, dit is op dit moment niet mogelijk. Dit wordt binnenkort mogelijk via kpn.sensara.network. Op deze pagina kunt u wel al mantelzorgers toevoegen. Deze mantelzorgers kunnen op dit moment zelf bepalen wat ze willen zien.

Kan de afwezigheid van de alleenstaande bewoner ingesteld worden?

Ja, dit kan in de Vitaal Thuis app. U kunt deze functionaliteit bijv. gebruiken als de bewoner een periode uit huis is in verband met een vakantie. De gebruiker van de KPN Vitaal Thuis app ontvangt dan geen meldingen van verdachte inactiviteit. Slechts één gebruiker van de app hoeft dit door te geven. Vervolgens is dit bij alle mantelzorgers in de app doorgevoerd.

Hoe kunnen activiteiten en trends ingesteld worden?

In de app kan aangegeven worden welke activiteiten en trends de mantelzorger kan zien. Ga hiervoor in de app naar Instellingen. Ga vervolgens naar Activiteiten en selecteer welke activiteiten getoond moeten worden. Onder Notificaties kan ook ingesteld worden voor welke activiteiten en trends meldingen verstuurd moeten worden.

Hoe kan ik mijn accountgegevens voor de app wijzigen?

Als u uw wachtwoord wilt wijzigen dan kunt u dit doen door de app te openen en links onder op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken. Als u ook uw e-mailadres wilt wijzigen, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Als u de app opent en linksonder op ‘wachtwoord vergeten’ klikt dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via het bij ons bekende e-mailadres.