Alles over KPN Vitaal Thuis facturen en wijzigingen doorgeven

  • Abonnementskosten worden automatisch op de 1e werkdag van de maand afgeschreven
  • Bij opzegging hanteren wij 1 maand opzegtermijn
  • Wijzigingen geeft u eenvoudig telefonisch aan ons door

Ik heb een vraag over een factuur

Bij KPN betaalt u altijd een maand vooruit. De 1e keer betaalt u de kosten van de huidige maand plus de kosten van de komende maand. 

Een voorbeeld: KPN Vitaal Thuis wordt bij u bezorgd op 15 januari. U gaat dan vanaf 15 februari betalen. Op 1 maart ontvangt u dan de eerste factuur met de abonnementskosten voor de maand maart en de abonnementskosten van 15 februari tot 1 maart. 

Nee, dit is niet mogelijk. U krijgt de factuur per e-mail toegestuurd op het bij ons bekende e-mailadres.
Na 14 dagen wordt nogmaals geprobeerd om het bedrag automatisch af te schrijven. Lukt dit niet? Dan krijgt u per e-mail een betalingsherinnering.

Ik wil een wijziging doorgegeven

Neem telefonisch contact op met onze KPN Vitaal Klantenservice. U krijgt na de opzegging per e-mail. Hierin staan ook de instructies hoe u het KPN Vitaal Thuis pakket retour kan sturen.

Als de bewoner gaat verhuizen en zelfstandig blijft wonen dan kunt u het systeem meenemen naar de nieuwe woning. Wij raden wel aan om het systeem te resetten.

Wilt u een verhuizing doorgeven? Neem dan contact op met de KPN Vitaal Klantenservice. Deze informatie vindt u onderaan de pagina.

Om uw gegevens te wijzigen belt u met onze Klantenservice. U krijgt altijd een bevestiging per e-mail toegestuurd. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Ja, de apparatuur moet u in een doos retour sturen. Neem hiervoor contact op met de KPN Vitaal Klantenservice. U krijgt na de opzegging per e-mail een bevestiging. Hierin staan ook de instructies hoe u het KPN Vitaal Thuis pakket retour kan sturen. Ons telefoonnummer vindt u onderaan deze pagina.

Als u de apparatuur niet binnen 30 dagen na opzeggen retour stuurt dan brengt KPN u € 100,- in rekening voor een appartement pakket en € 150,- voor een woonhuis pakket.

Eventuele gekochte extra sensoren of een alarmknop is uw eigendom.

Vraag of informatie niet gevonden?

De openingstijden zijn:

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
  • Op zaterdag, zondag en feestdagen is de KPN Vitaal Thuis klantenservice gesloten