The Dean seizoen 2
Afleveringen

Aflevering 1 The Dean is terug!

De komende vier weken gaan we knallen. Nieuwe nummers, 4 videoclips, nieuwe collabs! Wat is er gebeurd in de tussentijd? In de eerste aflevering van seizoen twee gaan we achter een rapper aan die niet alleen in Nederland succes heeft maar ook internationaal. Alleen gaat het zoals we inmiddels gewend zijn, niet van een leien dakje.

Aflevering 2 The saga continues!休

In aflevering twee gaat het avontuur van The Dean verder. Mr Polska verklaard ons voor gek, Manager Stijn is terug en heeft een optreden geregeld. Na het bezoek aan Mr Polska reizen Daan en Tobias terug naar Nederland waarbij ze een bezoek brengen aan een KPN-winkel. Hier heeft Tobias, ondanks het enorme enthousiasme van Daan, een freestyle sessie geregeld bij de KPN-winkel. We hebben een helle vette collab met Sterre en we maken kennis met een muzikaal genie wat al die tijd al tegenover mij blijkt te wonen: Ricky West.

Benieuwd naar het de rap bij de KPN-winkel en het avontuur van The Dean? Check nu de nieuwe aflevering!

Aflevering 3

Het gaat niet altijd van een leien dakje bij het werven van de collabs. Zo blijkt in deze nieuwe aflevering van The Dean. Jebroer komt langs voor een pitch om te kijken of er een collab in zit. Maar deze pitch gaat fout. Legendes zeggen dat je deze aflevering niet kunt kijken zonder hem op pauze te zetten vanwege het hoge cringe gehalte. Gelukkig is manager Stijn daar met goed nieuws. Hij heeft de koning van de schlager weten te strikken voor een collab: Dennie Christian.

Dat kan alleen maar goed gaan. Verder wordt er een grote talentenshow op touw gezet om op zoek te gaan naar een talent met als inzet: een collab met The Dean.

Aflevering 4

Alles lijkt in kannen en kruiken te zitten, maar dan loopt de sfeer hoog op en loopt Mr Polska weg op de dag van de studiosessie... Tobias en manager Stijn jatten de Dacia Logan om hem vervolgens heftig te pimpen. Met welk resultaat? Komt die collab met Polska er? Je ziet het allemaal in de laatste aflevering van dit seizoen.