Activeer FOX Sports Eredivisie

2 opties om FOX Sports Eredivisie via KPN te kijken:

1) Vul het formulier in en kijk voor de vaste lage prijs van € 7,50 /md

  • 1e maand gratis kijken.
  • Daarna: de vaste lage prijs van 7,50 euro per maand.
  • Maandelijks aan- en uit te zetten. Je zit nergens aan vast.

Actievoorwaarden FOX Sports Eredivisie KPN Amateurvoetbal Actie

2) Kies ook voor KPN Mobiel en kijk gratis met KPN Compleet

Heb je al Internet en TV van KPN? Kies dan ook voor een mobiel of Sim Only abonnement van KPN en profiteer van KPN Compleet.

Telefonisch aanbod op maat

We doen je graag telefonisch een aanbod op maat. Laat je gegevens achter en wij bellen jou terug op het moment dat het jou uitkomt. 

Bel mij terug

Vul onderstaande gegevens in en geef aan op welke datum en tijdstip wij je mogen terugbellen. We doen je dan een aanbod op maat over welk KPN Mobiel of Sim Only abonnement het beste bij jou past om KPN Compleet te worden.

Met KPN Compleet krijg je:

  • Elke maand € 5,- extra korting op alle KPN Mobiel abonnementen op jouw adres.
  • Dubbel zoveel MB's, belminuten en smsjes.
  • Gratis FOX Sports Eredivisie
  • Extra: Aangemeld via de KPN Amateurvoetbal Actie? Dan steun je ook nog eens jouw amateurvereniging en krijg je een Voetbalshop.nl-cadeaubon t.w.v. €100,-.

Veelgestelde vragen over:

KPN is sinds de zomer van 2017 één van de hoofdsponsors van de Eredivisie en tevens partner van de KNVB. Vanuit de samenwerking met de KNVB gaat KPN de komende jaren het amateurvoetbal actief ondersteunen met een uitgebreid programma voor clubs en leden.

De KPN Amateurvoetbal Actie is hierin een eerste stap. Leden, supporters en volgers van de deelnemende verenigingen krijgen een aanbod wat (minimaal) net zo goed is als op KPN.com plus een extra voetbal-gerelateerd voordeel. Afhankelijk van het gekozen product/dienst betreft dit voordeel een eerste maand gratis FOX Sports Eredivisie kijken, een Voetbalshop.nl cadeaubon (ter waarde van € 100,-) of de kans op mooie voetbalprijzen. Deelnemende verenigingen ontvangen een vergoeding vanuit KPN.

Plaats jouw bestelling via KPN.com/amateurvoetbal. Uitsluitend op orders die via deze actiewebsite worden afgesloten zijn de voetbal-gerelateerde voordelen voor consumenten en de vergoedingen voor de vereniging van toepassing. Naast het bestellen via deze actiewebsite is het een voorwaarde dat een vereniging wordt aangegeven (NB: een KNVB lidnummer is daarbij niet nodig).  
Leden, supporters en volgers dienen op de actiewebsite zelf aan te geven ten gunste van welke club de vergoeding moet gaan.  
Ja, de KPN Amateurvoetbal Actie is ook voor supporters en volgers van de deelnemende vereniging.
Ja. Indien je al KPN-klant bent, kun je via een formulier kans maken op mooie voetbalprijzen. Door jouw deelname maakt jouw vereniging meer kans op de Super Bonus prijzen die KPN ter beschikking stelt aan de deelnemende verenigingen. 
Het is mogelijk om tot het einde van het voetbalseizoen ’17-’18 gebruik te maken van het aanbod via kpn.com/amateurvoetbal.
Je kunt zelf contact opnemen met KPN via 0800 - 0412 (24/7 gratis bereikbaar).

Deze amateurverenigingen doen o.a. mee aan de actie: