KPN Amateurvoetbal Actie


Elke voetbalfan kan meedoen, maar als je meedoet via een aangesloten Amateurvoetbalclub
profiteer niet alleen jij maar ook jouw club.

voetbal

Veel voordeel voor jou:

 • Het voordeligste FOX Sports Eredivisie aanbod: alle Eredivisie-wedstrijden live en volg de Jupiler League, Tweede Divisie en KNVB Beker op de voet.
 • Voetbalshop.nl cadeaubon ter waarde van €100,- , wanneer je kiest voor KPN Mobiel of Internet & TV.
 • Al KPN-klant en FOX Sports Eredivisie-abonnee? Dan maak je kans op VIP-wedstrijdkaarten!
   voetbal

   Door mee te doen, steun je jouw club!

   • Per deelnemend lid ontvangt jouw club een financiële bijdrage.
   • Des te meer leden meedoen, des te groter de kans is dat jouw club super Bonus prijzen verdient (kaartjes voor het Nederlands Elftal en Trainen als Oranje, etc.).
   • Verenigingen ontvangen een startbijdrage van KPN, bijvoorbeeld in de vorm van KPN Wifi of FOX Sports Eredivisie in de kantine.

   Jouw situatie:

   Maak een keuze, zodat we jou een aanbod op maat kunnen doen.

   FOX Sports

   Ik kijk TV via KPN

   Voeg FOX Sports Eredivisie toe aan je huidige Internet en TV pakket en kijk voor de vaste lage prijs van € 7,50 per maand.

   Of breid je Internet en TV pakket uit met KPN Mobiel, kijk FOX Sports Eredivisie gratis en krijg een Voetbalshop.nl-cadeaubon t.w.v. € 100,-.

   Bekijk opties
   Internet TV

   Ik kijk nog geen TV via KPN

   Kies 1 van de 3 Internet en TV pakketten uit het reguliere aanbod, met FOX Sports Eredivisie voor de vaste lage prijs van € 7,50 per maand en krijg een Voetbalshop.nl-cadeaubon t.w.v. € 100,-.

   Om hier gebruik van te maken, doen we je graag telefonisch een aanbod op maat. Laat je gegevens achter en wij bellen jou terug op het moment dat het jou uitkomt.

   Bel mij terug

   Vul onderstaande gegevens in en geef aan op welke datum en tijdstip wij je mogen terugbellen. Wij geven je dan advies over het Internet en TV pakket wat het beste bij jou past.

   Winactie

   Ik kijk al FOX Sports Eredivisie via KPN

   Doe mee aan de winactie en maak kans op VIP-wedstrijdkaarten voor jouw favoriete Eredivisie club.

   Doe mee aan de actie


   Winactie verzorgde reis naar Slowakije – Nederland

   Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met 13-5-2018. Om in aanmerking te komen voor het winnen van de prijs moet de deelnemer een aankoop van één of meerdere KPN producten hebben gedaan via de KPN Amateurvoetbal Actie. Ook huidige internet en TV klanten van KPN met een FOX Sports Eredivisie abonnement maken kans op de prijs door het winactie-formulier in te vullen. Om in aanmerking te komen voor het winnen van de prijs moet de deelnemer het gehele geplande programma (van 30 mei t/m 1 juni) aanwezig kunnen zijn. Er kunnen geen aangepaste vluchttijden worden aangevraagd.
   Een verzorgde reis voor twee personen naar de wedstrijd van het Nederlands Elftal in Slowakije op 31 mei inclusief vlucht, overnachting en kaarten voor de wedstrijd. (Heenvlucht staat gepland op woensdag 30 mei 2018 om 10.00 uur vanaf Amsterdam. Terugvlucht is op 1 juni 2018 waarbij om 17.00 uur weer geland wordt in Amsterdam.)
   De winnaar ontvangt op 14 mei 2018 per e-mail een bevestiging van de gewonnen prijs.

   Actievoorwaarden reis naar Slowakije - Nederlands Elftal 31 mei

   Veelgestelde vragen over:

   KPN is sinds de zomer van 2017 één van de hoofdsponsors van de Eredivisie en tevens partner van de KNVB. Vanuit de samenwerking met de KNVB gaat KPN de komende jaren het amateurvoetbal actief ondersteunen met een uitgebreid programma voor clubs en leden.

   De KPN Amateurvoetbal Actie is hierin een eerste stap. Leden, supporters en volgers van de deelnemende verenigingen krijgen een aanbod wat (minimaal) net zo goed is als op KPN.com plus een extra voetbal-gerelateerd voordeel. Afhankelijk van het gekozen product/dienst betreft dit voordeel een eerste maand gratis FOX Sports Eredivisie kijken, een Voetbalshop.nl cadeaubon (ter waarde van € 100,-) of de kans op mooie voetbalprijzen. Deelnemende verenigingen ontvangen een vergoeding vanuit KPN.

   Plaats jouw bestelling via KPN.com/amateurvoetbal. Uitsluitend op orders die via deze actiewebsite worden afgesloten zijn de voetbal-gerelateerde voordelen voor consumenten en de vergoedingen voor de vereniging van toepassing. Naast het bestellen via deze actiewebsite is het een voorwaarde dat een vereniging wordt aangegeven (NB: een KNVB lidnummer is daarbij niet nodig).  
   Leden, supporters en volgers dienen op de actiewebsite zelf aan te geven ten gunste van welke club de vergoeding moet gaan.  
   Ja, de KPN Amateurvoetbal Actie is ook voor supporters en volgers van de deelnemende vereniging.
   Ja. Indien je al KPN-klant bent, kun je via een formulier kans maken op mooie voetbalprijzen. Door jouw deelname maakt jouw vereniging meer kans op de Super Bonus prijzen die KPN ter beschikking stelt aan de deelnemende verenigingen. 
   Het is mogelijk om tot het einde van het voetbalseizoen ’17-’18 gebruik te maken van het aanbod via kpn.com/amateurvoetbal.
   Je kunt zelf contact opnemen met KPN via 0800 - 0412 (24/7 gratis bereikbaar).
   Nadat jouw order definitief is verwerkt door KPN (hiervoor hanteren wij de wettelijke termijn van 14 dagen voor online aankopen), ontvang je per e-mail een vouchercode inclusief instructie. Deze kun je vervolgens verzilveren via Voetbalshop.nl. Deze website heeft een ruime assortiment met voetbalschoenen, -kleding en –accessoires. Voor vragen over Voetbalshop.nl kun je bellen met 0348 – 437 811 (op werkdagen van 11.00 tot 16.00 uur).
   De bon is 1 jaar geldig na uitgifte en eenmalig te besteden op Voetbalshop.nl; hij is niet geldig op outletartikelen, niet geldig i.c.m. andere kortingscodes en niet inwisselbaar voor contant geld.

   Houd er rekening mee dat wij de wettelijke termijn van 14 dagen hanteren, alvorens jouw order definitief is. Pas daarna wordt de e-mail met vouchercode toegestuurd.

   Indien deze termijn al met enkele dagen verstreken is: controleer in eerste instantie ook de map “Ongewenste berichten” of de Junkfolder binnen het account van het opgegeven e-mailadres. Door lokale instellingen is het mogelijk dat de e-mail niet direct in de inbox wordt weergegeven.

   Mocht bovenstaande nog steeds geen passend antwoord of een oplossing bieden? Vul dan dit formulier in.   

   Hierom kies je voor KPN:

   klantenservice

   Dag en nacht gratis klantenservice


   netwerk

   Betrouwbaar Nederlands netwerk


   compleet

   Gratis extra's met KPN Compleet


   Deze amateurverenigingen doen o.a. mee aan de actie: