FOX Sports Eredivisie

Promoveer je tv-pakket
met FOX Sports Eredivisie:

 • Kijk alle Eredivisie wedstrijden live
 • Volg al je favoriete Nederlandse clubs uit de Eredivisie
 • Vaste lage prijs van €7,50 /mnd
 • Maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast

Nog geen Interactieve TV van KPN?

Bestel dan een Internet en TV-abonnement. Voeg tijdens je bestelling FOX Sports Eredivisie toe.

Bekijk TV pakketten
Fox Sports eredivisie

Heb je al Interactieve TV?
Zo zet je FOX Sports Eredivisie aan:

Binnen 15 minuten kijk je naar de beste voetbalwedstrijden.

Kies zelf hoe:

aanzetten extra zenderpakket via mijnkpn
 1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
 2. Klik op Televisie, kies het FOX Sports pakket dat jij wilt en klik dan op toevoegen.
 3. Klik rechts op de kassabon op Volgende, ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen en klik op Plaats bestelling.
Ga naar MijnKPN
aanzetten extrazenderpakket via je afstandsbediening
 1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [MENU].
 2. Scroll met de pijltjestoesten naar Service en druk op [OK].
 3. Ga naar zenderpakket en druk op [OK].
 4. Voer je pincode voor Interactieve TV in en druk op [OK].
 5. FOX Sports Eredivisie wordt nu toegevoegd aan je abonnement. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Gratis FOX Sports Eredivisie bij KPN Compleet

Ben je aangemeld voor KPN Compleet en heb je Interactieve TV? Dan krijg je gratis FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket.

Elke maand wissel je eenvoudig je extra zenderpakket online of via de MijnKPN app wisselen. Binnen 24 uur staat je pakket dan aan.

Hoe meer producten van KPN je combineert, hoe meer extra’s je krijgt. Elke maand, zolang je blijft combineren. Hoe completer, hoe beter.

FOX Sports Eredivisie – eerste maand gratis

Aanzetten:

Sinds dit jaar is KPN de trotse hoofdsponsor van de Eredivisie. We willen zoveel mogelijk klanten van KPN kennis laten maken met de Eredivisie. Daarom geven we nu de eerste maand gratis.
De actie loopt tot en met 27 september.
Nee. FOX Sports Eredivisie is maandelijks opzegbaar. Als je geen FOX Sports Eredivisie wilt ontvangen, kan je het zelf eenvoudig uitzetten via MijnKPN of via de afstandsbediening.
Na de gratis maand betaal je de vaste lage prijs van € 7,50 per maand voor FOX Sports Eredivisie. Dus voor minder dan € 2,- per week kan je alle wedstrijden zien van je favoriete club. Dit is een stuk goedkoper dan bij Ziggo, waar je € 17,95 per maand betaald, voor precies hetzelfde FOX Sports Eredivisie pakket.
Zodra de order is verwerkt in onze systemen, dan is het FOX Sports Eredivisie binnen 15 minuten geactiveerd. U ontvangt een e-mail zodra de order is verwerkt.

Dat kan je eenvoudig doen via MijnKPN of via je afstandsbediening.

Ja dat kan. Op het moment dat je een bestelling plaatst voor een nieuw iTV abonnent, dan kan je hierbij ook aangeven dat je gebruik wilt maken van het aanbod van de eerste maand gratis FOX Sports Eredivisie. Op het moment dat je iTV aansluiting wordt opgeleverd, heb je in dat geval dan ook direct toegang tot de kanalen van FOX Sports Eredivsie.

Als je al een abonnement op FOX Sports Eredivisie hebt, dan kan je ook gebruik maken van het aanbod. Je zult dan zelf het abonnement eerst uit moeten zetten en vervolgens weer aan moeten zetten.


Actievoorwaarden:

Nee, het loopt automatisch door. Je bent echter niet verplicht om het langer af te nemen. Wil je het niet meer, dan kan je het eenvoudig zelf uitzetten. 

FOX Sports Eredivisie heeft 3 kanalen. Je vindt ze terug op:

221 FOX Sports Eredivisie 1

223 FOX Sports Eredivisie 3        

225 FOX Sports Eredivisie 5

Op de kanalen 222, 224 en 226 zitten de kanalen FOX Sports International. Deze kanalen zijn niet beschikbaar met het FOX Sports Eredivisie abonnement. 

Ja. Zodra de kortingsperiode bijna is afgelopen, ontvang je van KPN hier bericht over per e-mail.
Dit komt omdat we maandelijks vooruit factureren. Op het moment dat je je factuur ontvangt, betaal je voor alle diensten die je afneemt voor de komende 30 dagen. Zet je vervolgens het FOX Sports Eredivisie pakket uit, dan krijg je een te veel betaald bedrag terug op de eerstvolgende factuur.

Gebruik:

Je kunt het pakket uitzetten wanneer jij wilt, na afloop van de eerste maand. Dit kun je eenvoudig zelf doen.

Let op: Als je het pakket uitzet, dan stopt het ook direct. Vanaf dat moment kan je niet meer naar FOX Sports Eredivisie kijken.

Dit doe je eenvoudig via MijnKPN of de afstandsbediening.

Nee. Je betaalt tot het moment dat je het pakket aan hebt staan. Omdat je de factuur vooruit betaalt, heb je wel voor een hele maand betaald. Het teveel betaalde bedrag krijg je terug op de volgende factuur.

3 FOX Sports-kanalen met de beste competities

Deze competities kijk je bij FOX Sports Eredivisie

FOX Sports eredivisie

Eredivisie

Van iedere speelronde zie je hier wekelijks live alle Eredivisie-wedstrijden mét uitgebreide voor- en nabeschouwing van Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. Deskundige analisten zoals Kenneth Perez, Ronald de Boer en Arnold Bruggink staan hen bij.


FOX Sports jupiler league

Jupiler League

De Jupiler League zit traditioneel vol met verrassingen en spectaculaire wedstrijden. Lukt het N.E.C. en De Graafschap om dit jaar te promoveren naar de Eredivisie? Of wordt het iemand anders? Er is elke speelronde minimaal 1 live wedstrijd te zien bij FOX Sports.

KNVB Beker

De kortste weg naar Europa: 6 wedstrijden winnen en het ticket voor de Europa League is binnen. 103 clubs uit het betaalde en amateurvoetbal strijden om dat ene felbegeerde ticket. Traditioneel wordt de finale gespeeld in Stadion de Kuip in Rotterdam. FOX Sports is er bij en zendt zoveel mogelijk wedstrijden uit het bekertoernooi live uit!

FOX Sports Tweede divisie

Tweede Divisie

Sinds afgelopen seizoen is de Tweede Divisie weer terug. Voor het eerst sinds 1954 kunnen amateurclubs via de Tweede Divisie doorstromen naar het betaalde voetbal. Met roemruchte clubs als Jong Sparta, VV Katwijk, AFC en Koninklijke HFC belooft dit een spannende competitie te worden. Elke week zendt FOX Sports 1 wedstrijd uit de Tweede Divisie live uit.