Onbeperkt sport kijken op FOX Sports

FOX Sports is hét live sportpakket van Nederland. Met FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International hoef je nooit meer iets te missen op nationaal en internationaal sportgebied. Kies hier welk pakket bij jou past.

FOX Sports Eredivisie

FOX Sports eredivisie

3 kanalen met alle Eredivisie-wedstrijden en programma's rondom voetbal.

€ 7,50/mnd

Aanzetten in MijnKPN

FOX Sports International

3 zenders met een internationaal sportaanbod: voetbal, maar ook o.a. honkbal en tennis.

€ 12,50/mnd

Aanzetten in MijnKPN

FOX Sports

Het complete pakket met Eredivisie-voetbal en internationale sporten.

€ 15,-/mnd

Aanzetten in MijnKPN

De bekende gezichten van FOX Sports

Op FOX Sports kun je kijken naar een breed aanbod aan sportgerelateerde tv-programma's. Hieronder een selectie van alle grote sportkenners die je op FOX Sports kunt zien.

Jan Joost van Gangelen

Een inmiddels bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Jan Joost van Gangelen presenteert bij FOX Sports het programma Voetbal op Vrijdag waar hij de belangrijkste momenten van alle wedstrijden uit de Eredivisie, Jupiler League of de Bundesliga bespreekt, die op die avond gespeeld worden. Verder is Jan Joost van Gangelen ook regelmatig te zien als een van de presentatoren van De Eretribune.

Toine van Peperstraten

Iedere zondag is deze bekende presentator te zien op FOX Sports, waar hij het programma Eredivisie op Zondag presenteert. In dit programma worden drie live wedstrijden uit de Eredivisie, geheel verzorgd met voor- en nabeschouwing, uitgezonden en ter plaatse geanalyseerd. Toine van Peperstraten is tevens afwisselend te zien bij Voetbal op Vrijdag.

Kees Jansma

Wie kent hem niet? Kees Jansma is misschien wel dé voetbalpresentator van Nederland. Bij FOX Sports heeft hij maar liefst twee eigen programma’s: De Tafel van Kees, waar hij, samen met vaste gast Hans Kraay jr., spelers, bestuurders en coaches ontvangt en kritisch interviewt en Natafelen met Kees, waar hij samen met Kenneth Perez het voetbalweekend afsluit met het bespreken van (inter)nationale voetbalwedstrijden.

Hélène Hendriks

Deze oud-hockeyster heeft haar hockeystick ingeruild voor de microfoon. Zij presenteert bij FOX Sports programma’s zoals FOX Sports Vandaag, waar dagelijks het belangrijkste (inter)nationale sportnieuws wordt besproken. Ook presenteert ze samen met Jan Joost van Gangelen De Eretribune, waar ze bekende voetballiefhebbers ontvangt en samen met hen verschillende actuele voetbalwedstrijden bespreekt.

Ronald de Boer

Ronald de Boer is misschien wel een van de bekendste oud-voetballers van Nederland. Het is dus niet vreemd dat hij regelmatig te zien is bij FOX Sports als analist van de voetbalwedstrijden die op die dag zijn gespeeld. Hij zal regelmatig te gast zijn in de studio om, met zijn uitgebreide voetbalkennis, voor jou de verschillende Eredivisiewedstrijden te analyseren.  

Kenneth Perez

Deze Deense voetbalspeler heeft veel ervaring binnen het Nederlands voetbal, hij wordt zelfs gezien als een van de beste analisten. En dat is maar goed ook, want hij schuift regelmatig bij Eredivisie op Zondag aan om de actuele Eredivisiewedstrijden te analyseren en bespreken. Ook is hij, samen met Kees Jansma, iedere maandagavond te zien in Natafelen met Kees waar hij verschillende wedstrijden uit (inter)nationale voetbalcompetities nabespreekt.  

Gratis Fox Sports Eredivisie bij KPN Compleet

Ben je aangemeld voor KPN Compleet en heb je Interactieve TV? Dan krijg je gratis FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket.

Elke maand wissel je eenvoudig je extra zenderpakket online of via de MijnKPN app wisselen.

Hoe meer producten van KPN je combineert, hoe meer extra’s je krijgt. Elke maand, zolang je blijft combineren. Hoe completer, hoe beter.

KPN Compleet

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Sport

De Klassieker Ajax - Feyenoord live kijken

Sport

Amerikaans basketball bij KPN

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Veelgestelde vragen

Je zet het FOX Sports pakket van jouw keuze aan via MijnKPN.

Zo werkt het:

Om in te loggen op MijnKPN heb je een KPN ID nodig

Heb je al een KPN ID? Volg dan onderstaande stappen

  • Stap 2: Kies voor TV, Internet & Bellen
  • Stap 3: Kies bovenaan in het menu voor Producten
  • Stap 4: Scroll naar beneden en klap het menu Televisie open
  • Stap 5: Kies één van de FOX Sports pakketten
  • Stap 6: Klik op toevoegen. Het pakket staat nu in je kassabon, rechts op je scherm.
  • Stap 7: Klik in je kassabon op Volgende
  • Stap 8: Accepteer de voorwaarden en klik op Plaats bestelling. Het gekozen pakket wordt toegevoegd aan je abonnement. Veel kijkplezier!
Klanten met Digitenne kunnen FOX Sports Eredivisie toevoegen aan hun abonnement. Dit werkt via MijnKPN, op dezelfde manier als klanten met Interactieve TV.