Onbeperkt sport kijken op FOX Sports

FOX Sports is hét live sportpakket van Nederland. Je mist nooit meer iets op nationaal en internationaal sportgebied met FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Kies hier welk pakket bij jou past.
FOX Sports eredivisie

FOX Sports Eredivisie

3 kanalen met alle Eredivisie-wedstrijden en programma's rondom voetbal.

€ 9,99/maand

Aanzetten in MijnKPN

FOX Sports International

3 zenders met een internationaal aanbod aan sport: voetbal, maar ook o.a. honkbal en tennis.

€ 12,99/maand

Aanzetten in MijnKPN

FOX Sports Compleet

Het complete pakket met Eredivisie-voetbal en internationale sporten.

€ 14,99/maand

Aanzetten in MijnKPN

De bekende gezichten van FOX Sports

Op FOX Sports kun je kijken naar een breed aanbod aan sportprogramma's. Lees hier over alle bekende sportkenners die je op FOX Sports kunt zien.
 

Jan Joost van Gangelen

Jan Joost van Gangelen is een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Hij presenteert bij FOX Sports de Champions League en de wedstrijden van het Nederlands elftal op SBS6.

Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten presenteert iedere week het programma Eredivisie op Zondag op FOX Sports.  Eredivisie op Zondag bestaat uit drie live wedstrijden met voor- en nabeschouwing en analyses. Toine van Peperstraten is daarnaast ook wel eens te gast bij Voetbal op Vrijdag.

Kees Jansma

Kees Jansma is misschien wel de bekendste voetbalpresentator van Nederland. Bij FOX Sports heeft Kees maar liefst twee eigen programma’s: De Tafel van Kees en Natafelen met Kees. In De Tafel van Kees is Hans Kraay jr. de vaste gast. Ze ontvangen samen: spelers, bestuurders en coaches. In Natafelen met Kees sluit Kees samen met Kenneth Perez het voetbalweekend af en bespreekt ook nationale en internationale voetbalwedstrijden. 

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks heeft haar hockeystick ingeruild voor een microfoon. Zij presenteert bij FOX Sports programma’s zoals FOX Sports Vandaag. Daar presenteert Hélène Hendriks dagelijks het belangrijkste nationale en internationale sportnieuws.
 

Ronald de Boer

Ronald de Boer is een van de bekendste oud-voetballers van Nederland. Hij zit daarom vaak aan tafel bij FOX Sports als analist van de wekelijkse voetbalwedstrijden. Ronald de Boer is regelmatig te gast in de studio. Daar analyseert hij, met behulp van zijn voetbalkennis, verschillende Eredivisiewedstrijden.

Kenneth Perez

Deze Deense voetballer heeft veel ervaring binnen het Nederlands voetbal, Kenneth wordt zelfs gezien als een van de beste analisten van Nederland. En dat is maar goed ook. Kenneth Perez schuift namelijk regelmatig aan bij Eredivisie op Zondag om de actuele Eredivisiewedstrijden te analyseren en te bespreken. Daarnaast is hij iedere maandag aanwezig bij Natafelen met Kees, waar hij verschillende wedstrijden uit (inter)nationale voetbalcompetities nabespreekt.  

Gratis Fox Sports Eredivisie bij KPN Compleet

Ben je aangemeld voor KPN Compleet en heb je Interactieve TV? Dan krijg je gratis FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket.

Elke maand wissel je eenvoudig je extra zenderpakket via de MijnKPN app wisselen.

Hoe meer producten van KPN je combineert, hoe meer extra’s je krijgt. Elke maand, zolang je blijft combineren. Hoe completer, hoe beter.

KPN Compleet

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Sport

Amerikaans basketball bij KPN

Sport

Naar welke 5 voetballers uit de Eredivisie kijken we uit?

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Veelgestelde vragen

Je zet het FOX Sports pakket van jouw keuze aan via MijnKPN.

Zo werkt het:

Om in te loggen op MijnKPN heb je een KPN ID nodig

Heb je al een KPN ID? Volg dan onderstaande stappen

  • Stap 2: Kies voor TV, Internet & Bellen
  • Stap 3: Kies bovenaan in het menu voor Producten
  • Stap 4: Scroll naar beneden en klap het menu Televisie open
  • Stap 5: Kies één van de FOX Sports pakketten
  • Stap 6: Klik op toevoegen. Het pakket staat nu in je kassabon, rechts op je scherm.
  • Stap 7: Klik in je kassabon op Volgende
  • Stap 8: Accepteer de voorwaarden en klik op Plaats bestelling. Het gekozen pakket wordt toegevoegd aan je abonnement. Veel kijkplezier!
Klanten met Digitenne kunnen FOX Sports Eredivisie toevoegen aan hun abonnement. Dit werkt via MijnKPN, op dezelfde manier als klanten met Interactieve TV.