Overal online tv-kijken via app of web

Heb je kpn TV? Kijk dan jouw favoriete tv-programma’s en zenders via je televisie, maar ook online in heel de EU via de iTV app en tv.kpn.com.

Meteen kijken

Niet alle zenders zijn via iTV online te bekijken. Meer informatie lees je in de veelgestelde vragen onder 'Welke zenders zijn beschikbaar met de iTV (web-)app?'

Zo kijk je online tv bij KPN

Kijk via de app voor Android of iOS

Met de gratis iTV app kijk je op je tablet of smartphone (iOS vanaf 10.0 en Android vanaf 5) onderweg via openbare wifi-netwerken of 4G.

Kijk online tv via het web

Kijk online tv op je laptop en desktop via Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.

Aan de slag met de Interactieve TV app en website

Begin Gemist

Programma's die al begonnen zijn vanaf het begin bekijken? Klik dan op de ‘Begin Gemist’-knop. Let op: Begin Gemist is niet voor alle programma’s beschikbaar.

Live TV pauzeren

Om live tv te pauzeren druk je op de pauze-knop op je afstandsbediening. Zap je naar een andere zender? Dan gaat het programma dat je op pauze had staan van pauze af.

Apparaatbeheer

Al 5 apparaten aangemeld op de iTV app? Dan kun je niet meer inloggen met een nieuw apparaat. Via de iTV website beheer je alle apparaten die zijn aangemeld op de iTV app.

Gebruik de iTV app via Chromecast of Airplay

Wil je streamen naar je TV? Gebruik dan Chromecast of Airplay. Klik op het 'cast'-icoon rechtsboven en kies voor Chromecast of Airplay en maak verbinding.

Meer weten over online tv-kijken?

Er zijn 2 manieren om te zien wat er nu op tv is:

  • Kies een van de programma’s die nu op tv zijn via de startpagina van de app.
  • Klik op ‘TV Kijken’ via de groene balk op de Startpagina of via de knop ‘TV Kijken’ op de Kijken-pagina. Kies daarna het programma en klik op de blauwe afspeelknop.

Televisie kijken bij kpn doe je gemakkelijk via de tv-ontvanger, de iTV app of via de website. Met je KPN ID log je in bij de iTV app of op de website om online tv te kijken. Gebruik KPN ID, jouw persoonlijke inlog voor al je KPN diensten, om meteen in te loggen op de app of via het web.

Ben je het wachtwoord voor je KPN ID vergetenr? Geen probleem. Stel hier een nieuw wachtwoord in.

Om televisie, series of films te kijken via de tv-ontvanger, heb je voor sommige functies een abonnementsnummer of pincode nodig. Op deze pagina vind je informatie over je abonnementsnummer en pincode voor tv.   

Volg deze stappen:

  • Ga naar de TV Gids.
  • Kies de juiste datum. Door op ‘Vandaag’ te klikken, opent er een menu en kies je makkelijk een andere datum.
  • Kies je programma. Alle programma’s met de tekst ‘Kijk terug’ kan je via de app terugkijken. Staat dit er niet bij? Dan hebben we helaas de rechten niet om dit uit te zenden.

Alle films en series uit het Basis- en Pluspakket zijn in de iTV app terug te vinden via de Kijken-pagina. Blader door de nieuwste series of kies je favoriete filmgenre.

Op de startpagina worden de nieuwste films uitgelicht uit het Pluspakket en kun je inspiratie opdoen.

Je kunt met 3 mensen tegelijkertijd tv kijken. Dit betekent dat er 3 mensen op hetzelfde moment gebruik kunnen maken van de app of de website. De tv-ontvanger telt niet mee.

De app is in de hele EU te gebruiken. De tv-zenders die je buitenshuis kunt kijken, zijn ook in het buitenland te bekijken. Voor On Demand geldt dat alles in het buitenland te bekijken is (in verband met de Brexit is het Verenigd Koninkrijk sinds 1 januari 2021 geen onderdeel meer van de EU).

De volgende landen vallen wel binnen de EU:

B België, Bulgarije
C Cyprus (Grieks gedeelte)
D Denemarken, Duitsland
E Estland
F Finland, Frankrijk, Frans-Guyana
G Gibraltar,Griekenland, Guadeloupe
H Hongarije
I Ierland, Italië
K Kroatië
L La Réunion, Letland, Litouwen, Luxemburg
M Malta, Martinique, Mayotte
N Nederland
O Oostenrijk
P Polen, Portugal
R Roemenië
S Sint-Maarten, Slowakije, Slovenië, Spanje
T Tsjechië
Z Zweden
Nee, je krijgt dan de melding in de iTV app dat het niet mogelijk is om video's te kijken buiten de EU. Je kunt de iTV app overal openen en de gids bekijken, maar tv-kijken en video’s afspelen kan alleen in landen die behoren tot de EU. Dat betekent dat het afspelen van video’s bijvoorbeeld niet mogelijk is in het Verenigd Koninkrijk (sinds 1 januari 2021 in verband met de Brexit), Noorwegen of Zwitserland. De landen van de EU zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid.   
We willen alleen weten of je in de EU bent. Het bepalen van je locatie gebeurt buiten de app om in het besturingssysteem van je telefoon (Android of iOS). KPN weet dus niet waar jij bent; we weten alleen dat je in de EU bent. Je locatie onthouden we niet en gebruiken we niet voor andere doeleinden.

Er is een verschil in wat je kunt zien op de verschillende apparaten. Dit heeft te maken met de rechten die beschikbaar zijn voor deze apparaten. Deze verschillen zitten voornamelijk op het aantal zenders. Op de iTV app en webapp heb je toegang tot +/- 60 zenders (ipv de totale +/- 70 zenders). Hierbij heb je buitenhuis met de app toegang tot +/- 40 zenders. Van de beschikbare zenders in de app zijn de volgende functionaliteiten beschikbaar: Live, Begin gemist, Live TV pauzeren, 7 dagen Terugkijken en Opnemen. Ook kun je films en series van het basis- en pluspakket bekijken.

We zijn continue bezig met het verbeteren van de diensten. En proberen de ervaring die je op het grote scherm thuis met jouw kastje krijgt, ook in de (web)app te geven.

Het zenderoverzicht voor Online tv-kijken (thuis) en Online tv-kijken (onderweg) vind je op de zenderpagina onder ‘Welke zender zoek je’.

Toch op zoek naar iets anders?

Zenderpakket

Heb je kpn TV en wil je nog meer zenders of live sport kijken? Bekijk dan onze extra zenderpakketten zoals Film1 of ESPN.

Internet

Liever alleen Internet van KPN? Voordelige keuze! Profiteer ook hierbij van ons betrouwbare netwerk.

Mobiel abonnement

Op zoek naar een nieuw abonnement? Met een van de nieuwste telefoons of juist een Sim Only?