Hoe werkt het?

Een zeker leven heb je zelf in de hand

Dit heb je nodig

App

Bedien je apparaten altijd en overal

Box

Het brein van je slimme huis

Apparaten

Slimme bestuurbare apparatuur in en om je huis

Stuur je huis aan met de app

Met de KPN SmartLife-app heb je zicht op wat er thuis gebeurt. Waar je ook bent. De slimme stekker en deur-/raamsensoren zijn verbonden met je app. Zo zet je elektrische apparaten en lampen eenvoudig op afstand aan- of uit. En je krijgt gelijk een melding als je een deur of raam open hebt laten staan. Makkelijk, zoals je van KPN gewend bent.

Ontvang meldingen als er iets is

Had je die deur nou wel afgesloten? De deur- en raamsensoren laten het je direct via de app weten. Laat een melding sturen naar één van je contactpersonen als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Dan kan je buurman een kijkje voor je gaan nemen.

Stel zelf programma's in

Om het jezelf echt makkelijk te maken, stel je via de app programma's in. Maak bijvoorbeeld een automatisch lichtplan voor werkdagen en het weekend. Zo bestuur je eenvoudig meerdere lampen met één druk op de knop.
Thuis zijn als je er niet bent

Geef je huis een bewoonde indruk met de Huisoppas functie. Met het ingestelde programma, bepaal je zelf welke lampen en apparaten je met de Huisoppas aan of uit zet. Zo lijkt het net alsof je thuis bent.

Verbind al je apparaten met één box

De SmartLife box is het zenuwcentrum van het SmartLife systeem en zit in je SmartLife Veilig abonnement. De box vangt alle signalen van je slimme apparatuur en app op en verbindt deze met elkaar. Dit doet hij via een bewezen betrouwbare, veilige én energiezuinige draadloze verbinding.

Breid het standaard pakket uit met diverse apparaten

Het standaard SmartLife Veilig pakket bestaat uit 1 slimme stekker en 1 deur-/raamsensor. Maar er zijn nog meer slimme producten te krijgen, want ieder huis is anders. Welke apparaten je extra bij het standaard pakket bestelt, bepaal je helemaal zelf.

Kies de apparaten op basis van je doel

Wil je vooral je verlichting op afstand bedienen? Dan bestel je er een aantal slimme stekkers of een mooie Philips HUE lamp bij. Een rookmelder toevoegen aan het pakket voor brandveiligheid? Ook dat kan!

Groot of klein huis? Geen probleem!

Een groot huis heeft meer slimme producten nodig dan een klein huis. Heb je bijvoorbeeld verschillende buitendeuren waar je een deur-/raamsensor voor nodig hebt? Geen probleem, die bestel je er gemakkelijk bij.

Nog meer zekerheid? Neem de Trigion service

Wil je meer dan een melding ontvangen via de SmartLife app als er thuis iets aan de hand is? Ga dan voor de extra service van Trigion en ontvang een telefoontje of sms als de sensoren iets oppikken. De Trigion service is een slim betaalbaar alternatief voor een alarmeringssysteem en maak je gemakkelijk onderdeel van je abonnement. Dat alles voor een extra veilig gevoel.

Naar de Trigion service

Kies ook voor een zekerder leven

Het basispakket bestaat uit:

  • KPN SmartLife Box
  • KPN SmartLife App
  • 1 slimme stekker
  • 1 deur-/raamsensor
  • 2-jarig abonnement, daarna maandelijks opzegbaar

Gratis installatie door KPN-expert

Bekijk het startpakket

Veelgestelde vragen

De KPN SmartLife app voor iOS (iPhone/iPad) of Android is te downloaden in de App Store en de Google Play Store

Ja, dat is mogelijk. Het advies is wel om direct alle gewenste producten te bestellen zodat je zeker weet dat de monteur deze producten ook op voorraad heeft.

Een abonnement op KPN SmartLife Veilig is te bestellen via de online shop. Kies hierbij eerst het abonnement en vervolgens de gewenste extra producten.

Binnen 2 werkdagen nadat u uw bestelling hebt geplaatst bij KPN SmartLife, neemt een expert telefonisch contact met u op om een installatie-afspraak in te plannen.

De slimme rookmelder geeft een hard signaal zoals je gewend bent van een normale rookmelder. De slimme rookmelder stuurt ook een signaal naar je smartphone of tablet via de KPN SmartLife app.

  • Bekijk de rookmelder


  • Meer veelgestelde vragen