Veelgestelde vragen over de Smartlife Comfort app

Heb je een vraag over de SmartLife Comfort app? Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet mee beantwoord zijn, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen.

De app voor SmartLife Comfort heet Anna. Je kunt de Anna-app downloaden vanuit de App Store en de Google Play Store.

Met de app kun je onder andere je thermostaat binnenshuis of buitenshuis bedienen. Je kunt verwarmingsschema's instellen of wijzigen.
Voordat u kunt inloggen op de KPN SmartLife app, dient u zich eenmalig te registreren. Om u te registreren dient u eerst een wachtwoord aan te maken middels de link in de bevestigingsmail die u toegestuurd heeft gekregen nadat u SmartLife heeft besteld.

De registratie in de app bestaat uit 2 stappen. In de eerste stap wordt u gevraagd naar het serienummer van slimme thermostaat. Hier zal de installateur u mee helpen.In de 2e stap wordt gevraagd om uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. De gebruikersnaam voor uw app is het e-mailadres waarop u de bevestigingsmail hebt ontvangen. 
Zorg ervoor dat je een internet verbinding hebt. Mocht de app buitenshuis niet werken, dan kan het zijn dat je tijdelijk geen verbinding heeft met het internet. Je zal dan een communicatie fout krijgen in de app. Probeer thuis de internetverbinding te herstellen.
Wanneer je wijzigingen doet verschijnt er rechts bovenin een vinkje wat je aan moet klikken om je wijzigingen op te slaan.
U kunt de app downloaden op uw smartphone of tablet via de Apple App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Hebt u al KPN SmartLife Veilig? Dan kunt u SmartLife Comfort vanuit dezelfde app bedienen. Hebt u nog geen KPN SmartLife Veilig? Zoek dan in de stores op 'Anna'. Om de app te kunnen downloaden, heeft u een tablet of smartphone nodig vanaf iOS versie 8.0 of Android versie 4.4.
Klik op de inlogpagina van de KPN SmartLife app op Wachtwoord vergeten?
Er zit geen beperking op het aantal Smartphones of tablets waarop u de SmartLife app kunt gebruiken.
Hebt u KPN SmartLife Comfort? Dan maakt u gebruik van de Anna app. Deze wordt regelmatig verbeterd. Voor een optimale ervaring raden wij u aan gebruik te maken van de laatste versie.
Hebt u ook KPN SmartLife Veilig? De KPN SmartLife-app wordt regelmatig verbeterd en uitgebreid. Voor een optimale SmartLife ervaring, raden we je aan altijd gebruik te maken van de laatste versie. Dit is momenteel versie 4.3

Uitgebreide handleiding

KPN SmartLife Comfort Slimme app Anna