KPN SmartLife-app


Heb je een vraag over de KPN Smartlife-app? Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet mee beantwoord zijn, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Voordat u kunt inloggen op de KPN SmartLife-app, dient u zich eenmalig te registreren. Om u te registreren dient u eerst een wachtwoord aan te maken middels de link in de bevestigingsmail die u toegestuurd heeft gekregen nadat u SmartLife heeft besteld.

U kunt de app downloaden op uw smartphone of tablet via de Apple App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Om de app te kunnen downloaden, heeft u een tablet of smartphone nodig vanaf iOS versie 8.0 of Android versie 4.4.
Klik op de inlogpagina van de KPN SmartLife-app op Wachtwoord vergeten?
Ga in de KPN SmartLife-app in het menu naar Instellingen en kies voor Apparaten bewerken. Hier ziet u een overzicht van de ruimtes die u heeft aangemaakt. Door op een ruimte te klikken, ziet u welke apparaten u aan die ruimte hebt toegewezen. Door vervolgens op een apparaat te klikken, ziet u de details die bij dat apparaat horen. U kunt hier de naam van het apparaat wijzigen, het apparaat aan een andere ruimte toewijzen of het apparaat verwijderen.
Ga in de KPN SmartLife-app in het menu naar Instellingen en kies voor Apparaten bewerken. Hier ziet u een overzicht van de ruimtes die u heeft aangemaakt. Kies onderin het scherm voor Ruimtes bewerken om een ruimte toe te voegen, te hernoemen of de volgorde van de ruimtes te wijzigen.
Er zit geen beperking op het aantal smartphones of tablets waarop u de SmartLife-app kunt gebruiken.